Hogy lehet ezt feldolgozni? Miért történik ez a COVID-borzalom?
Egy ártatlan, jóravaló ember lélegeztetőgépen küzd az életéért: az Édesapám...
2 hete a világ összeomlott körülöttem, olyan hirtelen lett rossz minden, hogy azóta sem tudom felfogni, hogy ez a mi családunkkal megtörtént. Miért pont Ő fekszik ott? Senkivel sem szabadna ennek megtörtènnie! Egészséges, erős, dolgos ember, de a szemét vírus mégsem engedi el. Miért veszi el a családi boldogságunkat?!
Azelőtt ez az egész helyzet nem jelentett mást, mint számokat, statisztikákat a hírekben, szabályokat. Most meg intenzíven van a szerettem! Valaki segítsen, nagyon remény vesztett vagyok...
Hát elég magasröptű a fogalmazás mit ne mondjak. Mintha egy író lenne....
DE: Ha igazi személy vagy akkor jobbulást édesapádnak, ne hagyjátok hogy hideg legyen a kórteremben, kérdezzétek meg hány fok van ott. Fontos.
Sajnos ez nagyon sok családdal megtörténik, sokkal kegyetlenebb betegségeknek köszönhetően.
A legtöbb, amit tehetsz, hogy nem sajnálod magad, mert azt teszed, bármilyen csúnyán is hangzik. Muszáj erősnek lenned, és remény mindig van, az utolsó pillanatig.
Nem tudjuk miért történik,és sokan nem is fogjuk megtudni soha. Talán majd 50 év múlva feloldják a titkos aktákat.
Szorítok Nektek és minden családnak, aki a szeretteiért fohászkodik.
Ma éjjel Betlehemi csillag lesz az égen, egy ritka csillagászati jelenség. Azt mondják változás érkezik vele. Ez csak jó dolog lehet, mást nem gondolhatunk...
Nagyon képbe vagy... Nem hallod/olvasod naponta a hírekben, hogy 600-an vannak lélegeztetőgépen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!