Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt feldolgozni?...

Hogy lehet ezt feldolgozni? Miért történik ez a COVID-borzalom?

Figyelt kérdés

Egy ártatlan, jóravaló ember lélegeztetőgépen küzd az életéért: az Édesapám...

2 hete a világ összeomlott körülöttem, olyan hirtelen lett rossz minden, hogy azóta sem tudom felfogni, hogy ez a mi családunkkal megtörtént. Miért pont Ő fekszik ott? Senkivel sem szabadna ennek megtörtènnie! Egészséges, erős, dolgos ember, de a szemét vírus mégsem engedi el. Miért veszi el a családi boldogságunkat?!

Azelőtt ez az egész helyzet nem jelentett mást, mint számokat, statisztikákat a hírekben, szabályokat. Most meg intenzíven van a szerettem! Valaki segítsen, nagyon remény vesztett vagyok...

2020. dec. 21. 22:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Reménykedjünk hogy túl éli, és visszatérhet hozzátok. Ne felejtsd, máshol nagyobb károkat okozott a vírus. Vigyázzatok magatokra!
2020. dec. 21. 22:06
 2/26 anonim ***** válasza:
8%
Na, de ha covidos, akkor miért rakták lélegeztetőgépre, nem pont az az orvosi protokoll, hogy az csak ront a covidos helyzetén?
2020. dec. 21. 22:08
 3/26 anonim ***** válasza:
78%
Jobbulást neki. Senkivel sem szabadna.
2020. dec. 21. 22:12
 4/26 anonim ***** válasza:
88%

Hát elég magasröptű a fogalmazás mit ne mondjak. Mintha egy író lenne....

DE: Ha igazi személy vagy akkor jobbulást édesapádnak, ne hagyjátok hogy hideg legyen a kórteremben, kérdezzétek meg hány fok van ott. Fontos.

2020. dec. 21. 22:12
 5/26 anonim ***** válasza:
12%
Betegségek mindig voltak, a gyengék elhullanak. A világ kegyetlen. Megbékélhetsz vele, vagy értelmetlenül hibáztathatod a "szemét vírust", mintha az valami öntudattal rendelkező lény lenne.
2020. dec. 21. 22:16
 6/26 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos ez nagyon sok családdal megtörténik, sokkal kegyetlenebb betegségeknek köszönhetően.

A legtöbb, amit tehetsz, hogy nem sajnálod magad, mert azt teszed, bármilyen csúnyán is hangzik. Muszáj erősnek lenned, és remény mindig van, az utolsó pillanatig.

2020. dec. 21. 22:17
 7/26 anonim ***** válasza:
19%
Hát ha az én apám lenne, én inkább imádkoznék gyakorizás helyett...
2020. dec. 21. 22:18
 8/26 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudjuk miért történik,és sokan nem is fogjuk megtudni soha. Talán majd 50 év múlva feloldják a titkos aktákat.

Szorítok Nektek és minden családnak, aki a szeretteiért fohászkodik.

Ma éjjel Betlehemi csillag lesz az égen, egy ritka csillagászati jelenség. Azt mondják változás érkezik vele. Ez csak jó dolog lehet, mást nem gondolhatunk...

2020. dec. 21. 22:20
 9/26 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon képbe vagy... Nem hallod/olvasod naponta a hírekben, hogy 600-an vannak lélegeztetőgépen?

2020. dec. 21. 22:21
 10/26 anonim ***** válasza:
49%
9-es, igen képben vagyok és pont azért kérdeztem...!
2020. dec. 21. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!