Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális az, hogy emiatt...

Normális az, hogy emiatt útáltam meg egy szót?

Figyelt kérdés

Öt-hat éves lehettem, amikor a tévét nézve meghallottam vagy láttam egy műsort arról, hogy Kiszel Tünde épp a Citadellánál fotózkodik

Mivel kisgyerekként el nem tudtam képzelni hogy mi a frász az a "citadella", ezért valamiért még mindig viszolygok magától a szótól, és összeborzadok amikor csak meghallom

Rímel a lánya, Donatella nevére is, ami hál' istennek nem túl gyakori név, de attól is a hideg ráz

Furcsamód eszembe jutnak ilyenkor fagyisdobozban tárolt fagyott pörköltek, meg hasonló dolgok is

2019. ápr. 9. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Nem normális szerintem. Orvoshoz menj el ezzel.
2019. ápr. 9. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Első: dehogy, ilyenekkel nem kell orvoshoz menni! :'D Nagyon sok embernek van olyan "szava", amit ki nem állhat... Nem mondom, hogy mindenkinek van, de ez abszolút nem orvosi eset. Akkor lenne az, ha mondjuk minden egyes alkalommal elájulnál, amikor meghallod a "citadella" szót, vagy dühkitöréseid lennének tőle, vagy bármi más, ami jelentős módon befolyásolná az életminőségedet. Így csak van egy ilyen "hepped", és kész. :) Nem kell vele foglalkozni.
2019. ápr. 9. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
citadella donatella sztracsatella jogobella szalmonella
2019. ápr. 9. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel baj, még normális. :) Persze csak laikusként írom ezt.

Engem a "kvázi" szótól ráz ki a hideg, jobban mint a fagyisdobozos pörkölteket. :D

2019. ápr. 9. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:

A "jogobella"-ának még egész jó hangzása van, de a "sztracsatella" szótól is kiráz a hideg 😂

Ilyen dolgok jutnak eszembe róla:

1) valaki leugrik egy épületről és ott van egy nagy véres kupac ahol landolt

2) sztratoszféra

3) szputnyik űrsikló

4) sztreccs farmernadrág

5) tojásrántotta

2019. ápr. 9. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdező, játsszunk asszociációs szójátékot, az megy neked, látom. :D
2019. ápr. 9. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
engem Középiskolában mindig egy Donatella nevű lánnyal kevertek össze, mert hasonlítottunk
2019. ápr. 9. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Pultosként dolgozok és törzsvendégem a Kiszel Tünde néha Donatellával együtt.

Teljesen megértelek, nem csodálom hogy ilen hatással van rád.

2019. ápr. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!