Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan állhatok le a convulex...

Hogyan állhatok le a convulex nevű borzalommal?

Figyelt kérdés

Epilepszia ellen kellene szednem, de semmi műszer nem mutatta ki.

Engem nem érdekel az se, ha megdöglök az utcán, mert a mellékhatásai miatt jól elhíztam (aránytalanul), baromi lusta lettem, képtelen vagyok korán kelni és az antidepresszáns hatása miatt nem érdekelnek a problémáim. És még sorolhatnám...

Eléggé béna orvos írta fel nekem, egyből kellet szednem a gyógyszer teljes adagját, emlékszem, egyszer majdnem hánytam tőle.

Viszont az epilepsziámat az elhízással elmulasztotta: régen alultáplált voltam.

Meg mostanában olyan 2-3 naponta szedek be egy szemet, azóta javultak a dolgok, már nem sz..ok bele az életembe.

2010. aug. 22. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
húha,nagyon megijesztett amit írtál nekem most írták fel,és nagyon félek a mellékhatásaitól 2 napja szedem csak de tiszta tompa vagyok,migrénre kaptam egyébként,sikerült vele leállnod?
2012. szept. 25. 16:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Leálltam vele egy időre, de viszont már megint szednem kell. :(

Majd ha lesz egy kis pénzem, megyek magánorvoshoz, úgyis kell majd ilyen módon bőrgyógyászt keresnem.

2012. szept. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!