Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt feldolgozni?...

Hogy lehet ezt feldolgozni? Miért történik ez a COVID-borzalom?

Figyelt kérdés

Egy ártatlan, jóravaló ember lélegeztetőgépen küzd az életéért: az Édesapám...

2 hete a világ összeomlott körülöttem, olyan hirtelen lett rossz minden, hogy azóta sem tudom felfogni, hogy ez a mi családunkkal megtörtént. Miért pont Ő fekszik ott? Senkivel sem szabadna ennek megtörtènnie! Egészséges, erős, dolgos ember, de a szemét vírus mégsem engedi el. Miért veszi el a családi boldogságunkat?!

Azelőtt ez az egész helyzet nem jelentett mást, mint számokat, statisztikákat a hírekben, szabályokat. Most meg intenzíven van a szerettem! Valaki segítsen, nagyon remény vesztett vagyok...

2020. dec. 21. 22:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%
10-es, akkor milyen protokollról beszélsz?
2020. dec. 21. 22:35
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
#2-es, akkor azt mondd meg, hogy aki magától már képtelen lélegezni, és vészesen alacsony a véroxigén szintje, az hogyan élheti túl gép nélkül?
2020. dec. 22. 00:09
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Sajnállak :( Ezt kéne felfognia a sok "járványszkeptikus" baromnak...
2020. dec. 22. 03:29
 14/26 anonim ***** válasza:
89%
12: ezekkel a fotelszakértökkel kár vitatkozni. Fel se tudnák ismerni a lélegeztetőgépet, de itt osztja az észt a bölcsész diplomájával...
2020. dec. 22. 03:31
 15/26 anonim ***** válasza:
40%

14!

Te meg egy büdös tapló vagy! Mert a bölcsész az hülye? Nem egy olyan embert ismerek aki mérnök, építész és osztja az észt amiből neki sincs sok. De neked se

2020. dec. 22. 09:31
 16/26 anonim ***** válasza:
72%
Nem, csak maradj a hamburgersutesnel, es ne virologuskodj!
2020. dec. 22. 09:41
 17/26 anonim ***** válasza:
69%
Szia, csak reménykedni és imádkozni tudsz. Voltak emberek rosszabb állapotban is, mint ő, és túlélték, meg fel is épültek.
2020. dec. 22. 15:34
 18/26 anonim válasza:
9%
Kedves kérdező a gyenge elhullik, erős megmarad. Azt nem tudom hogy apukád mennyire volt hasznos a társadalomnak, mennyire környezetvédő, stb stb. De azért van /vannak a vírusok, háborúk, stb mert 1. Túlnépesedés van (lassan 8 milliárdan ember) 2. bele gondoltál te abba mennyi ivóvíz termőföld kaja mennyi fákat kell kivágni mennyi ember szennyezi naponta a bojgónkat a talajt a levegőt a vizet mennyi ember jár kocsival és még sorolhatnam. Mennyi haszon állatra van szükség nekik legelőre takarmanyra ehhez mind mind föld kell. Gondolom apukád nem tanyán él ahol jóformán nem találkozik emberekkel csak néha 1, 2 vel. Vagy egy kis faluban. Na látod ebbe bele se gondoltál
2020. dec. 23. 19:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
18: Mekkora egy utolsó érzéketlan tapló vagy!
2020. dec. 23. 19:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Sajnos olyant is képesek rátenni lélegeztető gépre, akit nagyon nem kellene, sokszor megvezetik az embereket. Ennek ellenére épüljön fel az apád.
2020. dec. 25. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!