A párom belevert az ajtóba, kitörte az üveget, a kezén az ujjait felvágta. Mivel ittas, nem vittem be a sürgősségire, de eléggé vérzett neki. Bekötöttem és át fog neki vérezni, az biztos. Mi az a pont, amikortól indulnunk kellene az ügyeletre?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 19:59
11/19 anonim válasza:
Hogyan tört az üveg?
Ha a legkisebb esély is van rá, hogy üvegszilánk ment a seb e, akkor mielőbb sürgősségi!
Ha sima vágás, pár perc alatt akkor is el kell kezdenie alvadni. Ha folyamatosan vérzik, és nem áll el, akkor is doki, el ne vérezzen! Illetve ha érzéketlen, vagy zsibbad a keze, ujjai.
12/19 anonim válasza:
Azert írtam,hogy vidd be nyugodtan, meg hogy láttak már ilyet,mert senki nem azon fog problémázni hogy részeg-e vagy sem. Max ha elkezd balhézni kimossák a gyomrát. De ellátják, és sok probléma lehet,ha nem kap ellátást. Tényleg vidd be, majd alszik utána.
13/19 anonim válasza:
Ja, nekem egy barátom nyáron beleesett egy üvegasztalba ittasan, durván részeg nem volt, de annyira igen hogy elveszítse az egyensúlyát (jó, megbotlott a szőnyegben de azért kellett az az alkohol hozzá) neki pl nem problémáztak, sőt,konkretan szétoltották meg nevettek rajta. És persze mondták hogy jó hogy bevittük mert tele volt szilánkkal.
14/19 A kérdező kommentje:
Hát belevert az ajtóüvegbe, igaziból fel se fogtam hirtelen, hogy mi történik. Mivel nő, pici keze van és egy kisebb rész tört nagyobb darabokra. Fájlalta, de azt hiszem rendben lesz. Nagyon megijedtem.
Amúgy iszik magától, nem kellett neki most sem benne támogatás. 🤦 Meg se lepődök már
2020. dec. 29. 20:40
15/19 anonim válasza:
Huhh, sajnálom, ha jól értem itt komolyabb alkoholproblémáról van szó. Vidd be tényleg, aztán ha kijózanodott másnap lehet próbálkozni egy beszélgetéssel az esetleges elvonóról.
16/19 anonim válasza:
Mondtam én hogy fődet rá... :'D Igaz a nemét illetően tévedtem, de ígyis fenntartom... :D
17/19 anonim válasza:
ha te is ittál, ne vezess! Vigye be valaki, aki nem ivott.
18/19 Ypszilon1980 válasza:
Megkérdezném gyógyszertárban lehet-e sebösszehúzó ragtapaszt venni, azzal egyrészt a vágást össze tudod húzni, másrészt segíti a véralvadást is. Lehetőleg úgy kösd be, ha vérzik, hogy felfele legyen a keze, akkor könnyebb, mert nem fog annyira vérezni és hamarabb is eláll a vérzés. De ha nagyon csúnya, akkor inkább doki, nem muszáj sürgősségire menni, akárhol ellátják, ahol van sebészet.
19/19 A kérdező kommentje:
Én nem iszok alkoholt, mert szerintem az nem jó semmire.
Köszi a tippeket, minden rendben a kezével. :)
2020. dec. 30. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!