Kissé ittas állapotban fogorvoshoz menni?
Figyelt kérdés
Szóval szerdán fogorvoshoz kéne mennem, de már most parázok, ha bátorításként meginnék előtte egy felest itthon, szólna érte? Ha megérzi stb2020. jan. 5. 21:45
1/7 anonim válasza:
Az érzéstelenitö amit ad az egy komoly cucc. Nyilván nem lehet inni elötte. Aztán meg ott halsz meg.
2/7 anonim válasza:
Ne tedd, veszélyes, magaddal tolsz ki.
4/7 anonim válasza:
Jesszus, de jó, hogy feltettedd helyettem a kérdést, en is megakartam itt kerdezni. Én is nagyon nyuszi vagyok, és agyaltam ezen, de en is azt gondoltam, h a fájdalommcsillapító alkohol kombó nem jó ötlet. Egyébként mit kéne csinálni a fogaddal, biztosra tudod/sejted? Nekem van ismim, az sosem kért fájdalomcsillapítót, úgy még lehetne inni. Nálam a pia elnyomja a fájdalmat, mondjuk vhol hallottam talán, hogy piásan nem olyan a véralvadás, de lehet, hogy kva nagy baromságot írtam.
5/7 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem kérsz érzéstelenitöt. Egy jó fogorvos mint pl az enyém egy ilyet el is zavarna. Mivel belepofázol a munkájába. Meg ö felel érted, hogy semmi bajod ne legyen. Minden oké legyen.
6/7 A kérdező kommentje:
#4 Ne igyál előtte, alkoholra nem hat az érzéstelenítő. :/ Most tudtam meg..
2020. jan. 7. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!