A párom belevert az ajtóba, kitörte az üveget, a kezén az ujjait felvágta. Mivel ittas, nem vittem be a sürgősségire, de eléggé vérzett neki. Bekötöttem és át fog neki vérezni, az biztos. Mi az a pont, amikortól indulnunk kellene az ügyeletre?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 19:59
1/19 anonim válasza:
menjetek be- kicsit összehúzzák pár öltéssel, jobban jár
3/19 anonim válasza:
Vidd be nyugodtan, láttak már ilyet.
4/19 anonim válasza:
NANANA azért 2-es tudjuk már hol a határ!
A Barátnő pisilje le!!!!!!!!!!!!
6/19 anonim válasza:
Ha mélyen elvágta,menjetek be.
Lehet, hogy ott is sokat kell várni.
7/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tűnt mélynek, csak nagyon vérzett.
Elküldtem aludni. Kibőgte magát, hányt és elvileg most elpihent.
De a kezén láttam, hogy eléggé véres a kötés. Mull lap és géz vqn rajta
2020. dec. 29. 20:15
8/19 anonim válasza:
Ha jol tudom, ha at is verzik a kotes nem szabad levenni, hanem ujat kell ra kotni.
Amugy ilyen nrkem is volt, hogy kitortem egy ajtoiveget, es nekem is nagyon verzett az ujjam, de semmi komoly nem volt, elmult. Csak pici heg maradt meg a mai napig a helyen.
9/19 anonim válasza:
Ha szerencséje van nem került üvegszilánk a kezébe.
Ha átkötöd, azért egy fertőtlenítés nem árt.
10/19 anonim válasza:
Jaj egyem a kis szívét. Berúg aztán meg sírdogál mert megvágta kicsi kezecskéjét... Kisfiúnak ne adjatok alkoholt... Ja és.. fődet rá mégegyszer... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!