Az mennyire számít normális dolognak,hogy egy 110 kg tömegű férfi megiszik 1-2 korsó sört és már látszik rajta,hogy ittas?
Figyelt kérdés
Gondolok olyanokra,hogy lelassul a beszédje,megváltozik a hangulata (főként agresszív lesz tőle,illetve szemtelen),szinte elalszik egy ültő helyében a széken meg hasonlókra. Meg bele nézel a szemébe és a tekintetén látod,hogy nem józan,ilyen üveges lesz neki a tekintete. Ez egy 110 kg-os férfinál szerintem egyáltalán nem oké,hogy ilyen könnyen megárt neki a szesz. Vagy ti mit gondoltok erről?2020. júl. 24. 17:57
1/6 anonim válasza:
Mintha testsúly függő lenne ki mennyire bírja a piát....
2/6 anonim válasza:
Ha nem szokott hozzá, ritkán iszik, simán. Egyáltalán nem fura
3/6 anonim válasza:
Figyelj, én anno két korty pezsgőtől elkacarásztam, mint a fene, meg is szédültem, igaz, 50 kg-s lány voltam
4/6 anonim válasza:
1-2 korsó,akár 5 is lehet.Mekkora az alkohol tartalma a sörnek ?
Az sem mindegy.Mikor étkezett,és mit előtte ?
Rendszeres sörfogyasztó e?
5/6 anonim válasza:
Nézze meg a vércukor szintjét, az szokott ilyen tüneteket okkozni.
6/6 anonim válasza:
A testúly az alkohol ezen részére nincs hatással. Ha nincs hozzászokva, akkor okozhatja nála 1-2 sör is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!