Van esélyem normális arcszőrzetre?
19 éves vagyok és eddig csak a bajszom illetve az államon nő a szőr úgy ahogy meg a pajeszomnál is alig-alig
Képet inkább csak privátban
Ha 30 éves korodig nem nő ki a teljes szakállad akkor nincs esélyed a teljes borostára
Örülj neki ha nem nő, legalább kevesebbet kell borotválkoznod mint azoknak akiknek teljes borostájuk van
Nem is nagy ördöngősség még 19 évesen
Majd 30 felett kezded megunni, hogy állandóan borotválkozni kell :)
Az én apámnak is teljes arcszőrzete van, nekem meg csak a bajuszom nő és az állcsúcsomon valamint az állkapcsom egy részén és elhanyagolható részen az arcomon pár szőrszál
Lehet, hogy anyukád genetikáját örökölted ezen a téren de még változhat a dolog, ismétlem várd ki a 30-at
Ha 30-ig nem nőtt ki teljes borosta akkor már nem is fog
Türelem
A férfiak idővel szőrösödnek egyre jobban, sőt öregkorukra már jobban is mint kellene
Majd eljön az idő, hogy az orrodból is vágni kell a szőrt meg a füledből is kifelé meg a szemöldöket is vágni kell mert az is megnő de az még sok idő múlva lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!