Ez így normális, vagy valami hormonális probléma lehet a háttérben?
Üdv mindenkinek. 18 éves fiú vagyok. Deréktől lefele szőrös vagyok. Kb. 10-11 éves koromban kezdődött sűrűsödni és erősödni a szőrzet a szerszámnál. A lábam teljesen szőrös, főleg térdtől lefele, a combomon is van szőr, de valamivel kevesebb. Köldök alatt az a szokásos csík már nincs meg, pihésen max, de inkább pár fekete szálacska, amit alig venni észre. Mellem teljesen szőrmentes, hónaljamon nem nő szőrzet csak pár szál, azt is ha levágom, hónapokba telik, gogy visszanő. Arcomon alig van szőr, fülem előtt látszik kicsit pár szál, illetve a szám feltt és alatt. De semmi jelentős szőrzet, illetve hetente vágom, mert egyszerűen nem nő. Pedig szeretnők erős arcszőrzetet, de legalább borostát.
Az lenne a kérdés, hogy ez géni alapon ilyen és nem fog változni, vagy valami hormonális gond lehet? Gondoltam a tesztoszteronna, de a barátnőmet kívánom, bár a sperma mennyisége látszólag elég kevés, de 1-2 naponta így vagy úgy de elmegyek, szóval gondolom ennek is nagy köze van ahhoz. Így a tesztoszteront kizárnám. Mitől lehet akkor ez?
Valamint vékony is vagyok nagyon, ektomorf alkat, most kezdenék edzeni, csak épp egy kisebb műtét után vagyok és az orvos megtiltotta.
179cm/56kg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!