Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Történt már veletek olyan,hogy...

Történt már veletek olyan,hogy beleestetek az ablakba vagy üvegajtóba és megvágtátok magatokat??

Figyelt kérdés

Az öcsém tegnap este állatira berúgott és reggel úgy jött haza,hogy a karján és a lában vágások voltak a lábán egy elég mély vágás is olyan mintha kimetsződött volna egy darab hús.Amikor kérdeztük azt mondta nem emlékszik mi történt pontosan de úgy rémlik neki,hogy átesett egy üvegajtón , nem nagyon vérzett neki egyik seb sem,kimosta magának és hazajött.

Én lefertőtlenítettem és ragtapaszokkal lefedtem a sebeket.Kértem,hogy menjünk be a baleseti ügyeletre,de nem akar mert azt mondja nincsenek fájdalmai és már nagyon jól van..Amennyi esze van nem gondol bele abba,hogy ez egy komoly dolog..Én nagyon aggódom miatta,szerintetek lehet valami komoly baja még??

2020. aug. 15. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem fáj neki akkor komolyabb baja nem lehet. Vágásoknál az elfertőződésekre vigyázzakot ahogy te is írtad fertőtlenítés fontos.

Vigyázzatok ezzel hogy hol buliztok és kikkel mert pl. ismerősünk fia egy buliba kiesett az erkélyről és agyilag,testileg megnyomorodott egy életre.

2020. aug. 15. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha olyan mintha kimetsződött volna egy darab, talán össze kéne varrni. Azért figyeld, nézd meg nem gennyesedik e. Mire rendesen kijózanodik, talán megjon az esze.
2020. aug. 15. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!