Elestem futás közben, fáj az egész jobb oldalam, szerintetek ennyivel menjek orvoshoz?
A kislábujjadat egy ragszalaggal kötözd össze a mellette lévő ujjaddal, sokat segít. Ráadásul ha esetleg törött, akkor is ugyanezt fogják vele csinálni. Viszont ha kiugrott, a helyére kellene tenni, amihez doki kell.
A kéz sérülés gáz, ha nem tudod felemelni, akkor doki kell.
Szerintem ragaszd össze a két lábujjadat hogy mozgásképes legyél és menj be a kórházba. Érdemes előtte felhívni a mentőket, hogy melyik az ügyeletes kórház, nehogy át kelljen menni egyikből a másikba.
El tud kísérni valaki?
Na nekem tavaly ősszel volt orsócsont törésem,műtik neked?
2 es vagyok.
"Ilyen időkben"?? Miért, milyen időkben??? Csak nem erre a felfújt korona-lóf.szra gondoltak? Komolyan, mint ha valami világháború lenne több szézezer sérülttel, az ész megáll. Nem mondom, hogy nem kell tőle tartani, de többen halnak meg autóbalesetben, mint ebben a sz@rban. Arról nem beszélve, hogy emiatt nem látnak el egy csomó embert, mert várjuk a vírust, ami nem is jött, aztán többen pusztulnak bele az ellátatlanságba, mint a hülye vírusba.
Ám örülök, hogy jobban vagy, jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!