Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi történik? Többi lent. SOS

Mi történik? Többi lent. SOS

Figyelt kérdés

Gördeszkával estem ma betonon, bal oldalamon csúsztam 1-2 métert. Vállam, arcom, fülem, kezem lehorzsoltam. Kimostam a sebet, lefújtam spray-vel, bekentem.

De most, ha felallok, el kezdek szédülni, sípolni kezd a fülem, és ha nem fekszem le, elájulnék.

Mi történik?

2020. jún. 12. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Poszttraumás stressz? Ha megütötted a fejedet is, bemehetsz a sürgősségire megnézetni.
2020. jún. 12. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Agyrázkódás! Vagy valami fej trauma. Be kell menned a sürgősségire! Ismerősöm hatalmasat esett biciklivel, néha szédült, nem akart orvoshoz menni. Szerencsére a család bevitte a kórházba, ha akkor nem megy be, másnap meghalt volna! Egy vérömleny volt a fejében. Kell egy vizsgálat neked!
2020. jún. 12. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Vagy agyrazkodas, amit CT-vel megallapitanak, vagy a masik dolog, ami pl a ferjemnek is volt. De orvoshoz menni mihamarabb muszaj.

Ferjem egyszer beutotte a fejet, olyan szerencsetlenul esett ki az agybol. Kiderult, hogy a fuleben levo egyensulyszervben letortek a kristalyok. Ezt az orvos ugy allapitotta meg, hogy kovetnie kellett a szemevel az ujjat, es mikor hirtelen megszedult, az mutatta, hogy ettol van. Neki egy gyakorlatot kellett ezutan vegeznie minden nap, a szemet forgatni megadott iranyba. Aztan szerencsere elmult.

Jobbulast!

2020. jún. 13. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!