Mi történik akkor ha egyetlen egy villanyszámla nincs Nincs be fizetve 3 hónapja de viszont az össze többi be van?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan írjon akivel előfordult már! Tehát 3 hónapja nincs be fizetve egy számla de azóta 3 hónap el telt és ázok be vannak fizetve csak az a egyetlen egy nincs. Ilyenkor kamatozik ?2019. jún. 21. 18:17
1/6 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot az áramszolgáltatóval, és kérj új csekket, ha a régi már nincs meg.
Ha megvan akkor fizesd be amint tudod.
Nekem volt hasonló, amikor új "albérletbe" költöztem. Fizettem számlát, majd amikor beregisztráltam az interneten, hogy online intézzem akkor láttam, hogy van egy éves elmaradás kb 6.000 ft. Erről kértem új csekket (ennek díja van + késedelmi kamatok) majd kifizettem...
De ez 2013-ban volt. (DÉMÁSZ)
2/6 anonim válasza:
Meddig tartana rákérdezni, és ha van befizetni?
3/6 A kérdező kommentje:
Hát Dorka köszönöm a választ. És mennyit kamatozik havonta ? Kb 1000 ft ? Mert eddig 25 e volt most már 26 e
2019. jún. 21. 19:32
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves kérdező azért nem hívok fel mert nem az én ügyem xd 😂😂
2019. jún. 21. 19:33
5/6 anonim válasza:
Akkor mond meg annak akinek az ügye, hogy hívja fel őket, de ennyiből már be is fizethette volna!!
6/6 anonim válasza:
Nekem a diginél volt ilyen többször is, hogy egy-egy csekk elkeveredett, ott 200 Ft kezelési költséget számoltak fel később. Viszont ott automatikusan újra el is küldték a csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!