Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati vizsgálat...

Nőgyógyászati vizsgálat pontosan hogy történik? ( többi alul)

Figyelt kérdés
úgyértem hol kell levetkőzni meg ilyenek
2016. ápr. 21. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Van öltöző helyiség
2016. ápr. 21. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Menj magán dokihoz
2016. ápr. 21. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Meg attól is függ, hogy kéred ill. van-e panaszod
2016. ápr. 21. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Nálam úgy volt, hogy bementem kérdezni dolgokat és

kérdezte hogy szeretnék-e vizsgálatot - ha azt mondod igen, akkor mondja, hogy hol lehet vetkőzni (bugyit levenni)

2016. ápr. 21. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló (mind a 4 válaszával) komolyan mondom nem tud olvasni. Senki nem mondta, hogy nem kér a kérdező vizsgálatot. Oda van írva a kérdésbe, hogy HOGY ZAJLIK A VIZSGÁLAT.

Kedves kérdező, van külön öltöző, ott le tudsz szépen vetkőzni, aztán fel kell feküdnöd a vizsgálóasztalra. Ez kicsit kényelmetlen, meg fura, de hamar végezni fogsz. :D

2016. ápr. 21. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Javaslom hogy női orvoshoz menj első alkalommal, mert azért elviselhetőbb a pucérkodás elötte, meg az intim kérdésekre is könnyebben adsz választ.
2016. ápr. 22. 07:43
 7/9 A kérdező kommentje:
kérdezni fog intim kérdéseket?
2016. ápr. 22. 20:01
 8/9 anonim válasza:
Az attól függ, miért mész vizsgálatra. Én először akkor mentem nőgyógyászhoz, amikor fogamzásgátló tablettát szerettem volna, először megvizsgált odalent (egy függöny mögött kellett levetkőzni és ott van kialakítva egy kis vizsgáló is), hogy minden rendben van-e, plusz a melleimet is megnézte, hogy nincs-e csomó, meg kérdezett pár dolgot. Biztosan tőled is kérdeznek majd, de ez tényleg attól függ, hogy mi a probléma.
2016. ápr. 23. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Én magán nőgyógyászhoz három,neki külön fel van tűntetve(neten is)milyen vizsgálat mennyibe kerül,hisz van aki csak gyógyszert írhat fel,vagy sima rákszűrést szeretné,más meg hüvelyi ultrahangon és rákszűrést.Tehát amikor először mentem akkor megkérdezte mikor jött még legelőször a mensim,aztán milyen vizsgálatot szeretnék megbeszéltük,majd szólt hogy menjek a vizsgáló ágyhoz ott vetk őzzek le.Alul levetkőztem,bugyit,nacit végeztem,zokni fennmaradt,szólt hogy amíg kesztyűt felhúzza ülnek az ágyra fel,repültem,lábam a lábtartókra tettem ennyi.

Ami fontos lehet néhány nőnek vizsgálat után pár napig lehet pici vérzése így jobb ha a bugyidba teszel tisztasági betétet.

2016. ápr. 23. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!