Nőgyógyászati vizsgálat pontosan hogy történik? ( többi alul)
Nálam úgy volt, hogy bementem kérdezni dolgokat és
kérdezte hogy szeretnék-e vizsgálatot - ha azt mondod igen, akkor mondja, hogy hol lehet vetkőzni (bugyit levenni)
Az első válaszoló (mind a 4 válaszával) komolyan mondom nem tud olvasni. Senki nem mondta, hogy nem kér a kérdező vizsgálatot. Oda van írva a kérdésbe, hogy HOGY ZAJLIK A VIZSGÁLAT.
Kedves kérdező, van külön öltöző, ott le tudsz szépen vetkőzni, aztán fel kell feküdnöd a vizsgálóasztalra. Ez kicsit kényelmetlen, meg fura, de hamar végezni fogsz. :D
Én magán nőgyógyászhoz három,neki külön fel van tűntetve(neten is)milyen vizsgálat mennyibe kerül,hisz van aki csak gyógyszert írhat fel,vagy sima rákszűrést szeretné,más meg hüvelyi ultrahangon és rákszűrést.Tehát amikor először mentem akkor megkérdezte mikor jött még legelőször a mensim,aztán milyen vizsgálatot szeretnék megbeszéltük,majd szólt hogy menjek a vizsgáló ágyhoz ott vetk őzzek le.Alul levetkőztem,bugyit,nacit végeztem,zokni fennmaradt,szólt hogy amíg kesztyűt felhúzza ülnek az ágyra fel,repültem,lábam a lábtartókra tettem ennyi.
Ami fontos lehet néhány nőnek vizsgálat után pár napig lehet pici vérzése így jobb ha a bugyidba teszel tisztasági betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!