Picilanyom kérdése:
Ha nagy akkor mi történik velem, mitől lehet nagy? És a többi?
Figyelt kérdés
Monocita számom 2-10 között kéne lennie és nekem 12. A RDW-CV 12-16 között kéne legyen, de 0. A vérsavarány szám, vagy orvosilag Curb. dist. Diam. Erit 12-14 között kéne legyen, viszont 42,50.2012. aug. 27. 14:12
1/2 anonim válasza:
Önmagában nincs jelentősége egy ilyen értéknek. Látni kellene a többi eredményt is. Elképzelhető, hogy "alakulóban" van egy vírus (mononucleosis) fertőzés a szervezetedben, de ezt ennyiből nem lehet megítélni, és egyéb tünetei is lennének. Az orvos aki elküldött vérvételre, biztosan többet mond majd.
2/2 A kérdező kommentje:
Elegem van már a mononukleózisból. Most már egy éve kínoz, fél évet kimaradtam a suliból miatta, de kaptam egy nagy antibiotikum kezelést. Tudom, hogy nem múlhat el, mert örök életemben vele fogok élni. De reménykedtem, hogy megszabadultam tőle egy időre:( Tavaly a májfunkcióim is gyengék voltak, most viszont nem jött ki pozitívnak a mononukleózis. Remélem, hogy vissza jön szabiról a doktornőm, s megtudjuk, hogy biztosan az e... De kösz a választ
2012. aug. 29. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!