Mi történik velem? Szivfájdalmak, hányinger, reszketés.
Hello.
Az a problémám hogy egy jó ideje már néha napján rámjön egyfajta rosszullét nagy melegség tör rám aztán szédülök hányinger zug a fülem és az ájulás kerülget..de a viz és cukor általában mindig segit és jobbanleszek..de a tegnap óta valami nem oké ismét szivfájás jelentkezett..nemtudom már mivan velem sem enni sem aludni sem birok már..Mi lehet a gond velem?kezdjek aggódni orvoshoz kéne forduljak ezzel?Segitsetek!
Egyébként nem szeretnélek megbántani kérdező, de itt mindenki ennyire fél az orvostól vagy mi?
Egy csomóan tesznek fel olyan kérdést, hogy fáj a szívem és elájultam, közben spriccel a szememből a vér, kezdjek aggódni?
Én, ha ilyen panaszaim lennének, mint neked, a fénysebességgel mentem volna orvoshoz, pedig nem vagyok egy aggódó alkat.
Nagyon szépen köszönöm!
A hipoglikémia tünetei stimmelnek..jövhéten már tényleg rászánom magam a h elmenjek dokihoz mivel már volt 1 cukorbeteg a családban és soha nem lehet tudni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!