Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Régi combsérülés, maradandó...

Peti122333 kérdése:

Régi combsérülés, maradandó lenne?

Figyelt kérdés
Régen jártam edzeni sokat, bekaptam egy erős combrúgást és nem is tudtam abban a pillanatban ráfeszíteni hogy ne sérüljön annyira, ennek már három éve jelenleg elkezdtem futni guggolni kicsit tornázni, és most ugyanazon a helyen ahova kaptam a rúgást szúró nyilaló fájdalom van mikor felállok vagy guggolok tehát ha használom a combizmomat, nem olyan vészes, kibírható de nagyon zavar, lehetséges hogy ez maradandó? Olyan helyen sérült vagy mi lehet ez? ( nem izomláz)

2020. máj. 19. 12:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy a fájdalom a csípő alatt kb 8-10cmre van és mintha nem is maga a nagy comb izom fájna úgy érzem mintha valami belső izomból jönne a fájdalom maga a nagy comb izom alatt
2020. máj. 19. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Annak idején, 1, másfél hónap volt mire teljesen meggyógyult és már nem fájt
2020. máj. 19. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj orvoshoz vele.

Én nem vagyok orvos vagy jós de szerintem nem maradandó.

2020. máj. 19. 12:40
 4/6 anonim válasza:
Elképzelhető. Engem kb 12-13 éves koromban hátba dobott a bal lapockám alatt haverom egy töltéskővel a gáton. Most 28 vagyok és ha kicsit görnyedve ülök egy idő után érzem hogy ugyan ott fáj.
2020. máj. 19. 12:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen ezen gondolkodom hogy orvoshoz fordulok vele, csak mégis mit tudna vele kezdeni? Én azon gondolkozom lehet leszakadt ott belül valami izom akkor régen és lehet nem jól forrt össze, elég nagy púp volt a helyén és véraláfutás sokáíg nyomkodtam és masszíroztam hogy eltűnjön.... Kösz a válaszokat!
2020. máj. 19. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Képalkotó vizsgálattal tudják megnézni, hogy van-e szakadás a combodban. De 3 év nagyon sok idő. A helyedben sportorvoshoz vagy gyógytornászhoz fordulnék. Egy állapotfelmérés után ők tapintás alapján is többet tudnak mondani. Lehet bemelegítésnél a floss használata segítene.
2020. máj. 21. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!