Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek, rosszul sül el a...

Félek, rosszul sül el a dolog. (!? ) bővebben lent.

Figyelt kérdés
A bőröm nagyon érzékeny. A lábaimat bortválhatom, krémezhetem, szerencsére bírja,ellentétben a hónaljammal. Ha egyszer megpróbálom leborotválni,rögtön begyulladnak a szőrtüszőim.Megyek nyaralni,és nem akarok igénytelenül kinézni,szóval a szörtelenitőkrémet (Depilan) Használhatom a hónaljamra is? Nem kapok töle fertőzést? :$ 13/L
2010. júl. 11. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem használhatod nyugodtan

2010. júl. 11. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Fertőzésed nem hinném, hogy lehet tőle, ellenben nekem úgy leégetik az ilyen cuccok a bőrömet, hogy az valami borzalmas. Nem bírom kivárni, hogy leszedje, amit kellene, mert annyira fáj. Szóval én inkább azt ajánlanám, hogy borotva után krémezd meg magad, pl. körömvirágkrémmel, vagy neogranormonnal.
2010. júl. 11. 15:23
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, és Igen körömvirágkrém van is itthon. És köszönöm az elsőnek a linket. köszii (:
2010. júl. 11. 15:27
 4/4 anonim válasza:
Én mindig krémet használok, de semmi más nem vált be csak a Veet Aloe Vera. Szerintem próbáld ki:)
2010. júl. 14. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!