Mi a teendő ha nem jön meg és nem vagyok terhes?
Ma reggel 4.-napja kèsik a menzeszem , 1-2 napos csúszás szokott lenni , de több nem. Ma reggel csinàltam tesztet , (Pepino) negatív lett , bàr izgatottsàgomban elfelejtettem , hogy vízszintes felületre kell tenni , ès csak tartottam a kezemben. :/
Mutathatott tèves eredmènyt ha a kontrollcsík tökèletesen làtszott ?
Ha tovàbbra sem jön meg ès egy következő teszt is negatív lenne, mennem kell nőgyógyászhoz ?
2 hónapja èlek nemi èletet , előző hónapban szèpen megjött. (Mindíg vèdekeztünk)
Vàrjak , hogy megjön-e következő hónapban vagy èrdemes felkeresnem a nőgyógyàszt ?
17L
Ui.: 13 èves koromban előfordult màr , de csak 1x , hogy egy teljes menzesz kimaradt az előtt vagy utána eddig nem.
Remèlem ennyi informàció elegendő , hogy hasznos tanàcsokat tudjak kapni.
Előre is köszönöm a vàlaszokat.
Sziasztok! Ma megjött ^^ , most már csak abban reménykedem , hogy pontosan fog megjönni ès nem kell ezt eljàtszanom 2 havonta. Viszont , èvek óta hormonproblèmàm van , időszakosan jelentkeznek tünetek majd múlnak el.- nem szedek rá semmit. Most újra elő jöttek tünetek
A lènyeg , hogy valószínüleg ez is közre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!