Vajon terhes lettem tőle?
Igen, tudom hogy hülyeséget csináltam. Van egy szexpartnerem akinek hagytam többször is kevésbé veszélyes időszakba h bennem élvezzen el és most nem jött meg, már 2 hete késik.
Mi ilyenkor a teendő? Délután csinálok tesztet azon kívül? Orvoshoz egyből kell menni? Ha abortuszt szeretnék akkor az hogy zajlik? Szüleim előtt el szeretnem titkolni, meg tudhatják valahonnan?
A sracnak mondjam el ha terhes lettem?
Az iskolaban lehet valami következménye?
Ha terhes lettél és abortusz kell akkor azt nehéz lesz eltitkolni a szülők elől.
Ha nem vagy még 18 akkor az abortuszhoz azt hiszem kellenek ők is, bár ebben bizonytalan vagyok, de egy abortusz csak ritkán olyan, hogy bemész reggel és délután már ki is engednek. Számolj legalább 2 munkanapot rá. Rosszabb esetben 3 is lehet.
Iskolaba lesz-e gondd???
Ezbolyan husz eves elfoglaltsag, az abortusz meg lutri. Vagy lehet gyereked kesobb vagy nem. Csinalj tesztet de kerj idopontit nogyogyaszhoz. S ha mar ilyen vaganynvoltal hogy inkabb nem nyelted le, egy kis fejtorest okozhat neked igen. A sracnak meg szinten annyi felelossege van a dologban mint neked. De a te dontesed mit mondasz neki.
7-es, akkor mi? Ámbráscet, delfin, Kutymorgó vagy Macskacicó, netán Mikkamakka lesz belőle?!
Még szép, hogy ember! Ver a szíve, a 12.hétre minden szerve kialakul, van keze lába és ösztönösen menekül a szívócső elől, ami darabokra tépi!
Kedves Kérdező! Beszélj a szüleiddel mindenképp előtte, mert 18 éves korodig az ő aláírásuk kell az abortuszhoz!
Gondold át alaposan, tajékozódj, mielőtt meghozol egy végzetes döntést!
Jó egészséget kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!