Használtok tisztasági betétet fehér folyásnál?
Figyelt kérdés
Eddig elenyésző mennyiségű fehér folyásom volt, úgyhogy nem használtam, de az utóbbi időben nagyon sok van, és kénytelen vagyok mindennapit használni. Azonban annyira kényelmetlen, hogy fél hónapot betétben töltök egy egészből... (mert a fehér folyásos időszak kb egy hét, plusz még a mensi...) Ti hogy vagytok ezzel?2010. júl. 9. 16:56
12/17 anonim válasza:
Én inkább a fehérneműt cserélem mindennap. Mivel az sem egészséges ha állandóan van bent, nem tudom miért, olvastam az egyik kérdésben.
14/17 anonim válasza:
én se használok, bőven elég havonta 5 napig hogy betétezni kell...
17/L
15/17 anonim válasza:
Jaj, én még a tampon melletti tisztaságit is nehezen viselem. A bugyit meg ki lehet mosni, bár nekem ritkán van mensi előtt egy kicsi.
16/17 anonim válasza:
én is használtam...de le kell szokni róla...hidd el...minél többször használod, annyiszor több váladékod lesz, mert nem tud szellőzni a nemi szerved...nyáron könnyebb leszokni...többször méssz pisilni/wc-re...megtörlöd...stb
és este bugyi nélkül aludj...sokat segít
de téll nem megoldás az, ha folyton tisztaságit használsz...
én csak pár nap használok, peteéréskor, mert akk van több
pár hónapja elértem azt, h máskor szinte nincs is folyásom:)
sok sikert:)
17/17 anonim válasza:
A válaszokat olvasta felmerült bennem egy kérdés. Elég sokan írták hogy minden nap használnak, illetve elég gyakran. És eszembe jutott, hogy mi van ha épp a barátotokkal akartok lenni? Letámad, és előtte még gyorsan kimentek, mert bocsi, bent van egy betét? Így valahogy elveszti a spontaneitását. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!