Használtok tisztasági betétet fehér folyásnál?
én mindig használok, minden egyes nap, nélküle már szinte meztelennek érzem magam:)
a fehér folyás pedig normális, ha jól tudom, a bartholin-mirigyek okozzák (vagy azok is.)
Ez van. Az embernek vagy hideg nedves érzete van, vagy betesz egy betétet. Olyan vékony, hogy nem is lehet érezni..
Én mindennap használok tisztasági betétet.
Nekem a carefree flexiform vált be.Vastagsága pont jó,tangához is lehet használni és nem csúszkál el.Nem is érzem,hogy ott van a tangámban:)
Egyébként inkább ez,minthogy folyásos legyen a bugyim.Nem tudnám betenni a mosógképbe úgy,na de most mindig külön kézzel mossam a tangáimat,mikor anya úgy is beteszi a mosást...
15/L
Én SOSEM használok. Reklám ide vagy oda, az műanyag, befülled alatta, baktériumok melegágya, főleg ilyen melegben, de télen is.
Csak fokozzátok fele a folyást, ami ha sok, kezelést igényel, mert fertőzésre utal. (A fertőzéstől meddővé is lehet válni végleg.)
Másik dolog! Csajok! A folyás természetes dolog, olyan lesz a bugyitok, mi történik, semmi! Bevágjátok a mosógépbe, 1 óra múlva tiszta.
De meg lehet kérdezni a nőgyógyászokat, mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!