Lányok nektek milyen gyorsan nő az intim testrészeiteken a szőr?
Figyelt kérdés
Nekem már másnap nagyon borostás és 3 nap múlva már szinte elviselhetetlen. Másoknak is ilyen gyorsan nő? Vagy normális ez egyáltalán? És van rá valami, amitől lassabban nő? Gyantáztatni nem szeretnék, magamnak nem tudom megcsinálni az meg zavarna ha más csinálná. :/
18/L
2019. jún. 18. 21:28
1/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen gyorsan nő, én is csodálkoztam rajta az elején, de szerintem akkor normális. A gyantán kívül még max az epilálás van, de az még lehet hogy jobban is fáj :/
2/8 anonim válasza:
Heti egyszer borotválom, de az utolsó nap már mindig elviselhetetlen. :/
3/8 anonim válasza:
Mindenhol gyorsan nő, olyan mint neked, ilyen típusúak vagyunk sajnos. Gyanta, epilátor, tartós szőrtelenítés, mást nem lehet csinálni.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát ezt szomorúan hallom. :( Köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 19. 19:01
5/8 anonim válasza:
Este leborotválom, reggelre már látványosan borostás, erősen szúrós. Sajnos a lábamon is, ami jobban zavar.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is gyorsan nő a lábamon is. Bár ott annyira nem zavar, mert azért ott nem olyan sűrű és erős, de azt is 4 nap után le kell borotválnom, mert akkor már nagyon látványos... :/
2019. jún. 21. 19:41
7/8 anonim válasza:
Sajnos nekem is ilyen.Szinte lehetetlen simán tartani,pár óra és már feketéllik, szúr.Mondjuk nekem nagyon sok és sűrű a szőröm.
8/8 anonim válasza:
Mikor borotváltam nekem is másnap már borostás volt. Nyugi, normális ez. (Vagy minden abnormális ide gyűlt össze :D )
Megoldást rá sajnos nem tudok, mert 4 éve borotváltam utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!