Miért így nő a puncimon a szőr?
Figyelt kérdés
Két oldalról be, középre hajlik minden szőr, kíváncsiságból néztem képeket és egyik képen se ezt láttam. Összevissza áll a szőr és nem ilyen, mint nekem. Miért van ez? Minek hogyan nő a szőr ott lent?2019. febr. 26. 19:52
1/10 anonim válasza:
Nekem is így nő, de még eszembe sem jutott ezen gondolkodni:D
2/10 anonim válasza:
Sajnos fénykép neélkül nehéz lenne állást foglalnni
3/10 anonim válasza:
Nem egyformák az emberek, és amíg fejlődésben van az ember, a szőrzet kialakulása is folyamatosan változik, mire eléri a végleges formát. Egyáltalán nem biztos, hogy nálad nem normális, ahogy most van, és még változhat is az évek során. Ha nem a saját korcsoportod képeit látod (ha tudod egyáltalán), akkor nem is jó összehasonlítási alapod van hozzá.
4/10 anonim válasza:
Nekem is így nő, meg még egy csomó másik lánynak is. Teljesen normális.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális, ez is egy variáció. Majd. ha több lesz másképp áll, sűrűbb lesz és nem lesz ilyen rendezett.
Ha valaki képet kér tőled ne küldj !!
6/10 anonim válasza:
Nekem meg pont fordítva van, inkább kifelé hajlik és elég hosszú is, sztem ez sem jobb. Van h be kell igazítani a bugyi alá, ha olyan a bugyim.
7/10 anonim válasza:
Nekem is olyan mint a 6. válaszolónak.Kifelé nő,elégé szétáll és hosszú.Nekem erős sűrű is...
8/10 anonim válasza:
Ahány ember annyi féle. Az egyém meg olyan dús,tömör mintha egyben lenne. L.
10/10 anonim válasza:
A fehérnemű miatt biztos, ne hordjál bugyit. 😀 oops.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!