Lányok! Ti mivel szőrtelenítetek odalent? Mit ajánlotok?
Igaz az, hogy a borotválástól dúsabb lesz a szőr? Az a baj, hogy nagyon kicsi a fájdalomküszöböm. Ha borotválom mit csináljak, hogy utána ne legyen szőrbenövés vagy hasonló problémák?
16/L
Borotva. Amúgy gyanta párti vagyok, de az már a szeméremdombomon is nagyon fájt, úgyhogy annál lejjebb még nem is próbáltam, nem merem.
Nem lesz dúsabb a borotvától, nyugodtan borotváld. Maximum az a kellemetlen benne, hogy gyakran kell, mert gyorsan visszanő.
Borotválás előtt puhítsd fel a szőrszálakat mondjuk egy meleg fürdővel, akkor könnyebben tudod leszedni. Utána hintőporozd, esetleg szőrbenövés elleni krémet is használhatsz. A benőtt szőrszálak ellen még jó a bőrradírozás is, hetente pár alkalommal azon a területen ahol szőrtelenítesz radírozd át, a neked megfelelő készítménnyel.
Amúgy én is gyanta párti vagyok, a szépségért meg kell szenvedni, már az első alkalom után ritkul a szőrszálak száma. De ha utána újra borotválod visszaáll az eredeti mennyiségre, dúsabb nem lesz, csak akkor nem is érte gyantázni. Én mindig erre gondolok, hogy ha nem jutok el a gyantáshoz és leszedem borotvával, hogy megint mehetek legközelebb szenvedni...pedig csak az első gyanta a legrosszabb, utána már csak kicsit nagyon rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!