Van egy erősebb fekete szőrszál az államon. Mitől lehet ez?
Ez minden nőnél megvan. A menstruációhoz lehet köze, ami a hormonokat illeti.
Van aki szerencsésebb, de ismertem olyan nőt, akinek bajusza nőtt és gyantáztatnia kellett mindig.
Nekem úgy kezdődött, hogy kb 17-19 éves korom körül mindig ugyanott nőtt kb heti egyszer. Nem volt vészes, gyorsan kiszedtem, bár, ha nem voltam otthon, agyoncsipkedtem az arcom, úgy zavart. :D
Ahogy idősödtem, több helyen jelent meg 1-1 szál szőr, általában ugyanott és nem napiszinten, de mindig volt melóban szemöldökcsipesz, hogy azonnal kiszedhessem, ahogy megéreztem, különben idegesített, állandóan piszkáltam, alig vártam, hogy hazaérjek és amikor itthon kiszedtem végre, a legkellemesebb érzés volt.
Nem is tudom mikor, talán fél éve meg nagyon elkezdett beindulni a szőrnövés. Egy ponton nő kb 5 szőrszál és különböző ilyen pontok vannak egy nap. Ez általában menzesznél erősödik, de a menzesznél a testem mindig kitalál valamit. A kezdetekben tiszta pattanás volt az állam, de azokat ki tudtam nyomni. Aztán egy ideig mindig valami durva cisztás pattanás nőtt, ami fájt is. Volt, hogy a fülcimpámon nőtt egy kis cisztaszerű. Volt bartholincisztám. Legutóbb egy seb nőtt a számban. Ezek vagy a menzesz előtt jönnek ki és menzeszre elmúlnak vagy a menzesz elején és a végefele elmúlnak. Ez a szőrnövés is menzesznél erősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!