18/L vagyok, mind2 mellbimbóm alatt megjelent egy-egy nagy fekete szőrszál! Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 14:03
2/8 anonim válasza:
Első: hülye vagy!
Ne aggódj ez szinte minden nőnek van. Én ki szoktam huzigálni, bár van aki azt vallja, hogy nem szabad hozzányúlni. Dönts belátásod szerint, de mindenesetre ne aggódj miatta, nincs bajod.
3/8 anonim válasza:
Ahogy az előőtem szólo mondta nincs bajod csak a horomonjaid túltengnek:)
4/8 anonim válasza:
A legtöbb nőnek van, szemöldökcsipesszel kiszed és kész :)
5/8 anonim válasza:
Ha nagyon zavar, menj nőgyógyászhoz. Max. megnyugtat, hogy minden rendben van. De tény, hogy okozhatja hormonzavar is. Szerencsére a nők többségénél nem jelent semmit.
6/8 anonim válasza:
Még vmi, attól ne ijedj meg, hogy újra visszanő, nekem is évek óta mindig visszanő az a 2-3 vastagabb szál, de mindig kitépkedem :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
2010. okt. 17. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!