Szuz csajok! Titeket hogyan vizsgal meg a nogyogyasz?
Eppen ma meselte egy nem-szuz baratnom hogy neki a nogyogyasz feldugja a kezet vizsgalatkor...nem 1-2 ujjat, hanem az egesz kezet! Hat en ezt mikor meghallottam!!!!
Es itt is olvastam irta valaki. Ezt szornyunek talalom!
Ha egy szuj csajnak csak annyire van szuksege hogy valadekot vegyenek vizsgalatert, akkor ugye az mar sokkal egyszerubben megy? Gondolom csak be kell nyulnia egy vekonyabb eszkozzel es kesz.
De ha egy szuz csaj egy altalanosabb vizsgalatot akar, akkor hogyan megy vegbe az egesz? Gondolom ilyen esetben nincs ilyen durva vizsgalat.
Szuz csajok meg nem-szuz csajok, kerlek irjatok meg mit tapasztaltatok.
Elore koszi a valaszokat. :)
Szia! Szűz lányt -jelezni kell az orvosnak, hogy még az vagy- csak is végbélen keresztül vizsgálnak. Kenetet -szerintem- ahogy írtad, vékony eszközzel hüvelyen keresztül.
A doki nem szűz nő esetén használja a kis és a nagy kacsát, ami úgymond szétveszíti a hüvelyt, ergo tágít. Nem fáj , csak kellemetlen.
Nem kell mindenfélét elhinni. 30n
kezét?:D hagyjuk már..mindjárt már ököllel:D
általában ujjal, aztán egy fémszerű műszerrel és közben megtapogatja a hasat, mintát vesz, ennyi.
Jól átvertek szerintem. Nem dugja be az egész kezét...
Nekem egy ujját dugta be, vagy talán kettőt.
Utána rákszűrésnél meg kacsával tágítja, de az sem vészes.
Szűz lányokat vagy nagyon óvatosan, kisebb eszközökkel hüvelyen keresztül vizsgálnak, vagy pedig végbélen keresztül. De oda sem dugja fel az egész öklét...
Barátnőd dokija a fejét nem dugta be véletlenül, hogy jobban lásson :)??? Csak jól átvert téged, bár elég rossz vicc ilyesmivel riogatni bárkit is.
Előttem már leírták: ha szólsz, hogy még szűz vagy, óvatosabban és kisebb eszközökkel vizsgál/vesz mintát, vagy a végbélen keresztül tapintja ki a méhedet.
Ha már nem vagy szűz (a sokszor szült nőket is) max. 2 ujjal vizsgálnak, illetve a méhszáj vizsgálatánál egy fém eszközzel, a kacsával tágítja a hüvelyt. Ez egy kicsit kellemetlen, de egy-két pillanatig tart és igazán kibírható.
Ne dőlj be mindenféle riogatásnak! :)
Hat.....en a lanyt evek ota ismerem, es tenyleg nem volt miert hazudnia, habar nagyon furcsanak tunt amit mondott...az egesz kezet feldugni...ez szornyu.
Szerintem lehet csak ugy erezte es nem latta. De erre ra fogok kerdezni. Nem hiszem hogy szandekosan hazudni akart.
Minden esetre akartam tudni ha meg van ilyen!!! Mert ez nekem annyira taszitonak, remisztonek tunt, hogy azt hittem elhanyom magam mikor mondta.
Na meg a masik dolog....szuz lanyt vegbelen keresztul vizsgalni???!!!! Ez annyira visszataszitoan hangzik.
De hat nem tudom elkepzelni hogy hogyan lehet vegbelen keresztul, amikor ott nem talalja meg azt ami a huvelyhez tartozik. Ertsem ugy hogy onnan is lehet kenetet venni...?
Furcsa.
Amugy nekem csak arra van szuksegem hogy kenetet vegyenek.
Viszont gondolkozom, allami klinikara menjek vagy maganorvozhoz, mert...meg nem voltam soha nogyogyasznal es akarom hogy jo kezekre jussak.
Koszonom szepen a valaszokat.
Szia! Szerintem magándoki jobb! Mindkét helyen voltam már, de az állambácsisnál három asszisztens nő is nézte a micsodám, nagyon kellemetlen volt. A magándokinál eddig még csak maga az orvos volt bent.
Kenetet nem végbelen keresztül vesznek, hanem hüvelyen keresztül. Végbelen keresztül csak a méh, méhszáj kerül vizsgálatra.
Az a gond, hogy a legjobb barátnő is képes túlzásokba esni, nem rosszindulatból, hanem azért mert valami olyasmit tapasztaltak amit te még nem.
Hat gondoltam hogy huvelybol vesznek valadekot, ha nincs is nemi tapasztalatom, de valahanyszor lattam hogy nehanyan irtak hogy oket szuzen a vegbelen keresztul vizsgaltak....most nem tudom hogy kenet miatt vagy mi egyeb miatt.
Koszi a valaszt.
Mint már leírtuk többen, végbélen keresztül max. kitapintja a méh állását, méretét, stb. De ezt sem csinálja minden nőgyógyász végbélen keresztül. Kenetet kizárólag a hüvelyből vesz, ehhez egy kis fémeszközt bedug a hüvelyedbe, amivel egy kicsit kitágítja azt, majd egy pálcikával leveszi a kenetet.
Az, hogy kinek mi a visszataszító, elég relatív. Neki ez a hivatása, ezért tanult hosszú évekig, hidd el, napi 40-50 nő vizsgálata után ez az orvos számára rutin, ezen ne rágódj. Ne aggódj, semmilyen brutális dolog nem fog veled történni.
Azt pedig megint nem lehet általánosítani, hogy a magánorvos a jobb vagy az sztk-s. Mindenkinek máshol voltak negatív vagy éppen semleges tapasztalatai. Engem pl. kétszer ért megaláztatás, mindkettő magánrendelőben, sztk-ban sosem. Ez leginkább az ott rendelő orvosok személyiségétől függ.
Én azt ajánlom, hogy érdeklődd meg, milyen nálatok az sztk-s orvos, akár a kartonozó nők is nagyon szívesen elmondják - nyugodtan telefonálj, úgy igazán nem kínos -, melyik rendesebb, kihez érdemesebb menni. Ha jót mondanak valamelyikről, bejelentkezel oda, a magándokira szánt pénzt pedig másra költöd :=).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!