Menstruáció kimaradása esetén hogy vizsgál meg a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
már egyszer irtam ide :"Sokat késik a menstruációm? De még nem voltam fiúval!
17 éves vagyok..13 éves korom óta menstruálok az első 2 évben rendszeres volt,aztán jött a válás a családban és ki maradozott..1-2 hónapra és ha meg jött szinte alig volt valami..azóta is van úgy hogy 3-4 hónapig nem jön meg..vagy csak az a barna váladék van 2-3 napig!Valami tanácsot aki tud kérem irjon mert félek hogy valami nagy baj van!:/"
szóval ha elmegyek dokihoz ő hogyan vizsgál meg?
2011. júl. 15. 19:02
1/7 anonim válasza:
Ha csak az a barna nyákos valami, akkor nőgyógyászhoz muszáj elmenned, de hogy mit csinál veled ilyenkor... fogalmam sincs. DE valószínűleg vmi fertőzés is lehet, ha barna, és az a barna nem alvadt vér...
2/7 anonim válasza:
Ultrahangot és hormonvizsgálatot vszínűleg.
3/7 anonim válasza:
Megnézi a méhszájat, hogy a barna váladékozás nem gyulladás, méhszájseb tünete-e. Kézzel is megvizsgál, kitapintja a méhet, petefészkeket, hogy nincs-e pl ciszta, gyulladás. Ultrahangot csinál (mivel szűz vagy, szerintem hasit). Elküld vérvételre, hormonvizsgálatra. Ezek mindegyikét, ha elég lelkiismeretes.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2011. júl. 16. 23:36
5/7 anonim válasza:
Na mi volt?
Milyen volt a vizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!