Igaz, hogy 18 alatt csak úgy vizsgál meg a nőgyógyász ha anyum is bent van? 15/L
CSAK akkor lehet benn anyukád, ha te KIFEJEZETTEN ragaszkodsz hozzá, söt a vizsgálat eredmeýnét sem közölheti vele az orvos, ha te nem egyezel bele.
Viszont ha rendszertelen a menzeszed, akkor nagyon nem jó fogamzásgátlót szedned, mert az teljesen leállitja a hormonrendszeredet (mivel a gyógyszerben lévö hormonok veszik át az irányitást), és adott esetben eniatt nem lehet soha gyereket. Elöször rndbe kell hozni a hormonháztartásodat és csak utána lehet beleavatkozni. (Az nem végképp nem igaz, amit sokan állitanak, hogy a gyógyszer rendbehozza - NEM rendezi, söt telejsen kiiktatja)
Nem.
Viszont ha rendszertelen, ráadásul nem vagy 18, akkor nem javaslom a tablettát, mert nagyon csúnyán ráfázhatsz.
Én anyum tudta nélkül mentem el, tehát egyedül.
Fogamzásgátlót nem fog felírni neked, mert fiatal vagy, de tényleg nem ajánlatos ilyen korban. Mielőtt valaki beszólna, hogy osztom a bölcsességet, egy hozzá értő személlyel beszéltem erről.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!