Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztaltatok már olyat a...

Tapasztaltatok már olyat a tini lányotokon, hogy megváltozott a nemiszerve?

Figyelt kérdés

Azt hittem valami fertőzese lehet a 12 éves lányomnak. A hüvelybemenete teljesen duzzadt, szinte nem is látszik a szűzhártyája, és a nyálkahártya nem olyan színű,mint rendesen, hanem ki van fehéredve.Átlátszó, vagy elig fehér folyása van. Egyáltalán nem fájlalja,nem szúr,csíp,stb.A gyerekorvos hüvelykenetet és vizeletet nézett, egyikből sem tenyészett ki semmi. A pH-ja 3,8.

Mivel semmit nem talált és panaszt sem okoz arra jutottunk, hogy nemi érés lehet a dolog mögött. A cicije is beindult,és elkezdett nőni a szeméremszőrzet.

Lányos anyukák, ti tapasztaltatok ilyet? Vagy vigyem el lányka szakrendelésre?

2019. márc. 30. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nincs így bedagadva a hüvely bemenet simán látszik ember!"

A lófaxt látszik, az nem kívűl van, hanem belül több centire a bemenettől. És ha csak szét nem nyitod, nem látszik!

Ész is kell ám egy jó kamu kérdéshez!

2019. ápr. 1. 20:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Több centire? Üss már fel egy biosz könyvet. Vagy írd be hogy hymen a google-ba. Látni fogod,hogy a hüvely bemenetnél ott a szűzhártya.

Még a saját nemiszervetektől is féltek. Persze hogy retardáltak vagytok. Köszi a sok hasznos választ,ugatás helyett tapasztalatot kellett volna írni. De hogyan tudnátok életetekbe nem pöcögtettétek meg magatokat. Minden további írogatás hasztalan,rá sem nézek a kérdésre többet. Házi feladat jogy keressetek egy tükröt és lessetek bele. Hanyatt fekve az alsó az ánuszotok lesz. Meg az arcotokon is.

2019. ápr. 2. 07:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy anya ilyen tirpák módon kommunikáljon...
2019. ápr. 2. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:

"Több centire? Üss már fel egy biosz könyvet. Vagy írd be hogy hymen a google-ba. Látni fogod,hogy a hüvely bemenetnél ott a szűzhártya."

Képzeld én nő vagyok és még szűz, rohadtul nem a bemenetnél van, hanem beljebb.

Te viszont nyugodtan lapozz bele egy biosz könyvbe mert ott sem a bemenetnél mutatják/írják.

De valószínűleg nem csak anya nem vagy, hanem nő sem vagy...

2019. ápr. 2. 09:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja és annyi, hogy bármikor megtudom magamon nézni hol van, ha akarod még képet is küldök róla.

Aminek gondolom örülnél, mert egy kanos pasi vagy...

2019. ápr. 2. 09:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok és tisztában vagyok a dolgokkal. Igaz nem vagyok szűz, de baromságokat írsz.

Amúgy a legutóbbi megnyilvánulásodból is látszik mekkora bunkó vagy.

2019. ápr. 2. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!