Tapasztaltatok már olyat a tini lányotokon, hogy megváltozott a nemiszerve?
Azt hittem valami fertőzese lehet a 12 éves lányomnak. A hüvelybemenete teljesen duzzadt, szinte nem is látszik a szűzhártyája, és a nyálkahártya nem olyan színű,mint rendesen, hanem ki van fehéredve.Átlátszó, vagy elig fehér folyása van. Egyáltalán nem fájlalja,nem szúr,csíp,stb.A gyerekorvos hüvelykenetet és vizeletet nézett, egyikből sem tenyészett ki semmi. A pH-ja 3,8.
Mivel semmit nem talált és panaszt sem okoz arra jutottunk, hogy nemi érés lehet a dolog mögött. A cicije is beindult,és elkezdett nőni a szeméremszőrzet.
Lányos anyukák, ti tapasztaltatok ilyet? Vagy vigyem el lányka szakrendelésre?
"Ha nincs így bedagadva a hüvely bemenet simán látszik ember!"
A lófaxt látszik, az nem kívűl van, hanem belül több centire a bemenettől. És ha csak szét nem nyitod, nem látszik!
Ész is kell ám egy jó kamu kérdéshez!
Több centire? Üss már fel egy biosz könyvet. Vagy írd be hogy hymen a google-ba. Látni fogod,hogy a hüvely bemenetnél ott a szűzhártya.
Még a saját nemiszervetektől is féltek. Persze hogy retardáltak vagytok. Köszi a sok hasznos választ,ugatás helyett tapasztalatot kellett volna írni. De hogyan tudnátok életetekbe nem pöcögtettétek meg magatokat. Minden további írogatás hasztalan,rá sem nézek a kérdésre többet. Házi feladat jogy keressetek egy tükröt és lessetek bele. Hanyatt fekve az alsó az ánuszotok lesz. Meg az arcotokon is.
"Több centire? Üss már fel egy biosz könyvet. Vagy írd be hogy hymen a google-ba. Látni fogod,hogy a hüvely bemenetnél ott a szűzhártya."
Képzeld én nő vagyok és még szűz, rohadtul nem a bemenetnél van, hanem beljebb.
Te viszont nyugodtan lapozz bele egy biosz könyvbe mert ott sem a bemenetnél mutatják/írják.
De valószínűleg nem csak anya nem vagy, hanem nő sem vagy...
Ja és annyi, hogy bármikor megtudom magamon nézni hol van, ha akarod még képet is küldök róla.
Aminek gondolom örülnél, mert egy kanos pasi vagy...
Én is nő vagyok és tisztában vagyok a dolgokkal. Igaz nem vagyok szűz, de baromságokat írsz.
Amúgy a legutóbbi megnyilvánulásodból is látszik mekkora bunkó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!