Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom elfogadni hogy...

Nem tudom elfogadni hogy kövér vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
155 centi vagyok és 69 kg.. nem tudok fogyni mar hónapok óta valószínűleg a fogamzásgátlóm miatt, de nem tudom elfogadni magam így. Mit tegyek?
2019. márc. 21. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem a szénhidrátszegény diéta beválni látszik. A a körméreteimből 26 centit fogytam, pedig még egy hónapja sincs, hogy életmód váltásba kezdtem. Amúgy csak mondom, a sok gyümölcs se biztos hogy jó... Írod, hogy nem eszel sok kenyeret, ez rendben van így. Viszont nem írod, hogy egy átlagos ebédhez zöldséggel mondjuk minden nap eszel-e tésztát, vagy valamilyen gabonát. Ha ez így van, akkor ott lesz a fő gond, mert ezekben rengeteg szénhidrát van. Nem írod viszel-e be elég fehérjét, és zsírt. Ezek mind mind fontosak.

Ha szeretnél fogyni és komolyan gondolod, írj egy privátot és küldök neked egy linket amin minden infó megvan amire szükséged lehet az életmódváltáshoz- és ezzel együtt a fogyáshoz.:)

2019. márc. 22. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
A Regenor kurarol már hallottál? Olvass utána!
2019. márc. 22. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne tedd tönkre magad mindenféle divatos fogyókúrákkal! A szervezetednek szénhidrátokra is szüksége van a működéshez, az étkezésednek legalább 30 %-at ez tegye ki. Próbáld ki a mediterrán diétát és számold a kalóriákat is, az hosszú távon is tartható.
2019. márc. 23. 05:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Általában így néz ki egy napom:

Reggeli:

Zabkása eperrel vagy almával vagy kiwivel

Vagy corn flakes(cukormentes)

Natur joghurt valamilyen gyümölccsel

Tízórai:( ezt gyakran kihagyom)

Alma+natur joghurt

Vagy valamilyen gyümölcs

Update kenyérből szendvics

Ebéd:

Általában natur csirkemellet eszek valamilyen párolt zöldséggel.(gomba, cukkini vagy nyers paradicsom, de van amikor főtt tojást eszem)

Természetesen van 1-1 vasárnapi ebéd amikor összeül a család és kihagyhatatlan a rizs. Tésztát nagyon ritkán eszek.

Van amikor annyira nem kívánom a főtt ételt, hogy inkább csak összeütök 1 tojásràntottàt+eszek hozzá kígyóuborkàt vagy paradicsomot

Amikor nincs sok időm főzni akkor kisütök cordon bluet vagy csirkenuggetset, de csak zöldséget eszek hozzá

Uzsonna: ( ez is néha kimarad)

Tojássali

Joghurt

Alma

Magvak

Update müzliszelet

Vacsora:

Ha uzsira nem tojássalit ettem akkor vacsira kihagyhatatlan szinte.

Túrókrém zsírszegény túróból(fahéj, édesítő, ha van hozzá kedvem teszek bele epret is)

Kefír

Napi 3-4 liter vizet iszok. A kávémat, teámat mindig édesítővel iszom.

Tudom, hogy nem sok ez a heti párszori 20perc taposás vagy biciklizés, de sajnos tanulok is dolgozok is 2 műszakba.+megyek munkahelyemen 7-8 km-t ... sajnos ennyire marad időm.

Meghallgatnálak a szénhidrátszegény diétáról kedves válaszadó :)

Igen hallottam már a Regenorról sőt csináltam is 2 hétig, de őszintén szólva nem igazán vagyok a zsíros ételek pártolója. Nem vagyok oda se a kolbászért, se a töpörtyűért stb.. Igaz 2 hét alatt lement rólam 4 kg tőle, de vissza is jött sajna..

A mediterrán diétáról viszont még nem hallottam, utánaolvasok

2019. márc. 23. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!