Ha anyumnak 16 evesen jott meg akkor nekem is akkor fog, kb?
Figyelt kérdés
De neki ennyi idosen meg melle se volt..
13L
2010. júl. 3. 13:31
1/15 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem így van... Anyukámnak 14 évesen jött meg, nekem meg 12. De amúgy én mindenben apumra hasonlítok.
3/15 anonim válasza:
Szerintem ez megjósolhatatlan. Ha majd egy kicsit fejlettebb lesz a genetika, akkor meg lehet mondani.
4/15 anonim válasza:
Nekem annyi idősen jött meg, mint anyukámnak.
Ha a it alkatotok is egyforma akkor szerintem kb akkor fog neked is, mint anyukádnak:)
5/15 anonim válasza:
Ha szőrös már a puncid és a hónaljad, és legalább 1-2 éve van fehérfolyásod, akkor várható, hogy megjön a menstruációd.
6/15 A kérdező kommentje:
en vekonyabb vagyok.. de o meg ilyen idos korban `fejletlen` volt..Am, koszi a valaszokat. :)
2010. júl. 3. 13:39
7/15 A kérdező kommentje:
Am igen. mar 2 eve van..
2010. júl. 3. 13:40
8/15 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy kb. akkor fog megjönni, amikor anyunak volt, de ne vedd 100%-ra, nekem 2 évvel hamarabb jött meg.
9/15 anonim válasza:
nekem is ez a bajom
11/l
ugyan így vagyok,csak nekem 2,5 éve van fehér,ezen kívül fejlett is vagyok,csak éppen vékony (40 kg,147 cm )
10/15 anonim válasza:
nem biztos,hogy pont akkor fog megjönni,azok alapján amit leírtál,neked hamarabb fog megjönni.
nálunk is,anyunak 13 évesen jött meg,nekem 11 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!