Hogy mondjam el anyumnak, hogy tampont szeretnék használni?
Figyelt kérdés
Már tettem pár célzást de nem vette az adást, vagy nem is akarta... Azért nem aakrom neki modnani, mert sztem ő abbana tévhitben él, hogy ha megvan még a szűzhártyáma kkor nem eleht, vagy csak fiatalnak taláál engem hozzá. Azért szeretném a tmapont mert van olyan, hogy iszonyatosan vérzek, és itthon is alig maradok, emg nem hogya suliban...
De anyu is tampont használ, szal tudhatná milyen rosz..
mit tnaácsoltok?
13,5/L
2010. márc. 21. 13:34
1/6 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy sokkal higénikusabb, nem folyik fére.. és hogy azt szeretnéd kipróbálni.
2/6 A kérdező kommentje:
de anyum ott fog állni, és nem fogja tudni, hogy honnan tudom ezeket... és hát bonyolult ez így.. de leeht, tényleg így fogom mdonani, midnenesetre köszi:D
2010. márc. 21. 13:43
3/6 anonim válasza:
vegyél egy mini tampont és mutasd meg anyudnak h ez bizony nem szakítja át a szűzhártyád, mert olyan kicsi és vékony. ő is látni fogja h ezzel télleg képtelenség kiszakítani...a szűzhártya amúgy egyébként is lyukacsos, az nem egy konkrét hártya, hiszen a menzesz véred is azon át távozik, tehát az már eleve lyukacsos. a pénisz pedig olyan vastag és olyan nagy h azokat a lyukacsokat egy egységes nagy lyukká szakítja, vagy pedig a picike lyukat még nagyobbá szakítja. ezt gondolom anyud is tudja. ha pedig meglátja azt a mini tampont, már tuti nemfogja azt gondolni h ez átszakítani a hártyád.
4/6 anonim válasza:
Azt is mondhatod,hogy több iskolatársad is azt használ,és ciki a betéttel zörögni,meg kényelmetlen is- én ezeket mondtam neki anno:D Egyébként nem ciki a betét,csak régen én annak gondoltam,meg az egész menzesz-témát,de ez hülyeség,fiatal voltam nagyon,viszont érvnek jó:)
5/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy kényelmetlen a betét. Ráadásul nagyon erősen vérzel, félsz hogy átázik, inkább szeretnél dupla védelmet. Mondd, hogy a suliban volt felvilágosítás, és ott azt mondták, hogy szűz lányok is használhatják.
6/6 anonim válasza:
vetesd el a szüzességed, akkor már úgyis mind1 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!