Hogy mondjam el anyumnak h sztem a strandon elaptam valamit?
Figyelt kérdés
Na szóval nem tudom h olvastátok e a kérdésemet de sztem a strandon elkaptam valamit..de nem biztos nem tudom h mondjam el h sztem van valami gáz..?2010. jún. 22. 22:20
1/9 anonim válasza:
Pontosan így kell elmondani,és ne várd meg,hogy nagyobb baj legyen.Odaállsz és megmondod,hogy mióta hazajöttél a strandról,azóta valami nem stimmel.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm és ha nincs is semmi bajom??,
de am oda lenn non viszket...
2010. jún. 22. 22:27
4/9 A kérdező kommentje:
ooh hát igen....: S
2010. jún. 22. 22:30
5/9 anonim válasza:
Ha viszket, akkor valószínűleg van. Egyszerűen mondd el, hogy azt hiszed, elkaptál valamit a strandon. Nem olyan ciki ez, jobb, ha elmondod, mintha nagyobb baj lenne belőle.
6/9 anonim válasza:
járunk béby??amikor szexelünk akk átadod nekem és már nekem fog viszketni de ugye nekem mindig megvakarod??
7/9 anonim válasza:
22:30- állati röhögés kapott el amikor olvastam a tipped, itthon megijedtek xD
Csatlakozom egyébként az elsőhőz, a dolgokat el kell mondani mielőtt még nagyobb baj lesz belőlük
Végülis nem a te hibád, hogy elkaptál valamit , nem feküdtél le valakivel, hanem a strandon feküdtél s az ilyesmi gyakran megtörténik
Mond meg, hogy szerinted a strandolástól van, hogy jelenleg kellemetlen viszketegséget érzel a hasi alatti tájékon s onnan már anyudéké a szó
8/9 anonim válasza:
Bármit elmondhatsz Anyukádnak, nem kell szégyellni. Mik a tüneteid? Hány éves vagy?
9/9 A kérdező kommentje:
oké..
13/L
És hát non viszket odalenn de aztán ha elkezd akkor nagyon meg hát...amit olvastam az mind..
2010. jún. 23. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!