Mi baja lehet a puncimnak?
Egyértelműen hüvelygomba. Orvos, vagy Canesten kúp és krém.
No sex vagy óvszerrel, mert a barátra átvihető. Ennek a leg kellemetlenebb eredménye az ún. ping-pong effektus, azaz, hogy mire egyikőtöket kikezelik, visszakapja a másiktól.
Javasolnám, hogy a párod is menjen veled.
nem szeretnék elmenni orvoshoz mert a szüleim nem tudják hogy már nem vagyok szűz.. a barátomtól nem kaphattam el már 2éve együtt vagyunk és nagyon hűséges tipus..
orvos nélkül ezt nem lehetne kikezelni??
raktam rá hintő port és máris múlt a gyulladás..
inkább olyan mint mikor a kisgyerekek feneke be van pirosodva..csak nekem nem a fenekem...
Menj el nôgyógyászhoz! A szüleidnek nem kell tudniuk róla, az orvos nem mondja el. Az önkezeléssel az a baj, hogy nem tudod pontosan mi bajod van és félrekezelheted magad. Gombás fertôzésre tényleg jó a canesten, de ha nem kezeled ki jól és csak dugdosod magadba, akkor az kárt is okozhat.
Szóval irány az orvos és ez a barátodra is vonatkozik.
Nem győzőm hangsúlyozni a hétköznapokon is, hogy tessék elmenni orvoshoz a problémákkal, mert később súlyos szövődményeket, akut esetben meddőséget is okozhat áttételesen.
A házipatika jó dolog, de náthára, fejfájásra. Az már neveléspszichológiai kérdéskörbe tartozik, hogy miért jutottak el a szülők odáig veled, hogy nem mered elmondani nekik, hogy már nem vagy szűz.
Ezen a ponton én is szeretném kiemelni, hogy az orvosnak titoktartási kötelezettsége van, nem beszélhet rólad senkinek, ha meglátogattad, s nem is szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!