Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerinted lesz valami baja?

Hellosztok kérdése:

Szerinted lesz valami baja?

Figyelt kérdés

Fontos!!!!!!

B Nömnek meg volt a mentsruációa 3 napja és együt voltunk kétszer elmentem benne.(Tegnap) De meg szünt neki a vérzése az után és mára már vérbe volt a szeme, meg folyt az órábol a a vér. De aztán el indult ma a menstrúációa de viszont akadozik. Egy ideig vérzik egy ideig nem szerintek mitöl van ez??? meg mitt lehetne csinálni??? Már most a Tapasztalatra értem hogy biztos volt már valaki más is. Úgy együt legláb egyszer bnöjével hogy volt neki és hogy nála mik voltak a tünetek mitt csináltak a tüntek kezelésrére?? meg stb... (Normális Válaszokat kérek)

2011. okt. 11. 22:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Írtam Normális válaszokat Kérek!!!
2011. okt. 11. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
orvost kerdezzetek meg..
2011. okt. 11. 22:42
 3/7 Dexy válasza:

Menstruáci akadozhat minden ok nélkül.

Ha megvolt neki és bele élvezhet kevés az esélye h teherbe esett, de lehetséges.

Az orr vérzést nem tudom össze kötni a szexel.

2011. okt. 11. 22:54
 4/7 _Jessy_ ***** válasza:

"Az orr vérzést nem tudom össze kötni a szexel"

Ha orrba b..od, akkor lehet :)

2011. okt. 11. 23:43
 5/7 anonim válasza:
Szerintem feltétlenül keressetek egy rendes nőgyógyászt vagy dokit és kérdezzetek tőlük, mert egyáltalán nem biztos, hogy ami velünk megtörténik annak veletek is meg kell, hogy történjen. Egyáltalán nem hangzik átlagos testi reakciónak, a lány részéről úgy hogy inkább kísérd el egy szakemberhez aki érti a dolgát és majd ő elmondja, hogy mit csinálhattatok rosszul illetve, hogy a lány szervezete képes-e ilyesmi helyzetek kezelésére.
2011. okt. 12. 00:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Az orvost kérdezd te!!!
2011. okt. 12. 08:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak az embereknek akik normálisak a válaszukat!
2011. okt. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!