Mi lehet a baja a mellemnek?
Figyelt kérdés
14 Éves vagyok, és a cicim nem is nagy de nem is kicsi.
És az egyik cicim nagyobb mint a másik, tudom hogy minden embernek a cicije egy kicsivel nagyobb mint a másik, de az enyémen érezni is lehet és még látni is. És mindenki megkérdezi mi van az egyik cicimmel. És ha én is megfogom érzel hogy tényleg kicsi az egyik. Az egyik nagyon picike a másik meg 5 ször nagyobb. Mi lehet a baja? Mit csináljak ?
2011. okt. 21. 17:17
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Most kezdesz csak igazán fejlodni, így még van jó pár éved, ameddig nem kell és nem is lehet semmit csinálni. Az egyik melle egyébként mindenkinek lassabban fejlodik így nincs más dolgod, mint a természetre bízni és kivárni, amíg a kisebb melled "behozza" a lemaradást.
2/4 anonim válasza:
Nyugodj meg, semmi baja a cicidnek! Egy lánynak sem egyforma.
3/4 anonim válasza:
Még bőven változik a cicid mérete és kisebb lesz a különbség. Második voltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem igazatok van !
2011. okt. 22. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!