Lehet baja a mellemnek? Kérlek adjatok tanácsot!
Kislányom nagyon izgő mozgó, és pelusuzáskor állandóan belerúg a mellembe. Biztos nem szándékosan, csak jár a lába, de hát akkor is oda rúg. Mindig mondom, hogy nem szabad, de nem érek vele semmit. Most hogy jön a foga még inkább szenved, és még inkább rugdos.
Orvoshoz nem tudom mikor tudok elmenni, de igazából nem is igen szeretnék, ha nem muszáj.
Másnak is ilyen rúg-kapa a babája.
6,5 hós baba anyukája
én mindig mondtam neki hogy nem rúgdossuk anyát ha meg mégis akkor várok a pelenkázással amig normálisan tud viselkedni ilyenkor abbahagyom mondom neki igy nem lesz pelenka várok pár percet aztán megkérdezem érdemes anyát rugdosni ? int a fejével
aztán már nem rugdos és be tudom pelenkázni
Hiába az ágyon vagy a földön, bárhol, mintha csak azt akarná, de tényleg tudom, nem direkt. Ma vártam én is, és lepisilte az ágyat:)és ugyanúgy rugdosott. Telefonáltam édesanyámnak, és úgy tudtam bepelusozni, nagy nehezen. De hát ez drága pelusozás volt:)
A mellemnek lehet baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!