Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baja a mellemnek?...

Lehet baja a mellemnek? Kérlek adjatok tanácsot!

Figyelt kérdés

Kislányom nagyon izgő mozgó, és pelusuzáskor állandóan belerúg a mellembe. Biztos nem szándékosan, csak jár a lába, de hát akkor is oda rúg. Mindig mondom, hogy nem szabad, de nem érek vele semmit. Most hogy jön a foga még inkább szenved, és még inkább rugdos.

Orvoshoz nem tudom mikor tudok elmenni, de igazából nem is igen szeretnék, ha nem muszáj.

Másnak is ilyen rúg-kapa a babája.

6,5 hós baba anyukája

2010. aug. 11. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Pelenkázd az ágyon vagy a földön (pelenkázólapon). Gondolom a pelenkázószekrényt használod, ahol pont egy magasságban van a melled a lábával.
2010. aug. 11. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:

én mindig mondtam neki hogy nem rúgdossuk anyát ha meg mégis akkor várok a pelenkázással amig normálisan tud viselkedni ilyenkor abbahagyom mondom neki igy nem lesz pelenka várok pár percet aztán megkérdezem érdemes anyát rugdosni ? int a fejével

aztán már nem rugdos és be tudom pelenkázni

2010. aug. 11. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Hiába az ágyon vagy a földön, bárhol, mintha csak azt akarná, de tényleg tudom, nem direkt. Ma vártam én is, és lepisilte az ágyat:)és ugyanúgy rugdosott. Telefonáltam édesanyámnak, és úgy tudtam bepelusozni, nagy nehezen. De hát ez drága pelusozás volt:)

A mellemnek lehet baja?

2010. aug. 11. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nagy ütés éri akár rák is.
2010. aug. 11. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem gondolom h ettől kialakulna rák. Max. lila foltok lehetnek rajta és fájhat.
2010. aug. 11. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!