Ha túl korán kezdek melltartót hordani lesz valami baja a mellemnek?
Ez egy nagyon jó kérdés...
Hallotam egy olyan dologról, hogy ha túl korán kezdik a melltartóviselést, akkor a mellet tartó szalagok nem edződnek meg, funkció hiányában elveszítik a rugalmasságukat, így a mell könnyebben megereszkedhet.
Ezzel ellentétben viszont azt is hallottam, hogy a melltartó használatával a szalagok nem tudnak megnyúlni, így nem lesznek a mellek lógosak.
... Most mi az igazság???
2-vel előttem szólónak:
A melledben nincsenek szalagok,szalagok csak és kizárólag az ízületeidben vannak!
Ha valamit kell tartani akkor mär inkäbb edzed fekvötämasz fitnesz kardio stb
Ezzel elčred azt hogy ne kelljen hordani különben meg minek felvenni csak utba van nekünk fčrfiaknak
Kivčve este ha csak az van rajtad meg a tanga
Kedves előttem szóló:
Lehet,h nektek útban van,de sajna nem mindenkinek van olyan pici/formás melle,h ne legye szüksége melltartóra.Én pl kifejezetten kényelmesnek talol a sportmelltartókat.
Kérdező:
Csak akkor hordjál melltartót,ha kell.A mai divat szerint már az éppenhogy növekedni kezdő cicikre is tesznek egy szivacsrétegetm,h nagyobbnak tűnjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!