Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a jobb a mellemnek, ha...

Mi a jobb a mellemnek, ha veszek fel melltartót vagy ha nem?

Figyelt kérdés
Nem túl nagy a mellem, nem is nőtt sokat a terhesség alatt (75C), de nem szeretném ha megereszkedne. Mi szól a melltartó mellett és mi ellene? 35 hetes
2009. máj. 11. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Hát az tényleg nem nagy. :) De én úgy tudom, hogy mindenképpen ajánlatos a terhesség alatt, mert megnyúlnak a szalagok és csúnya, lógos lesz. Persze ez is alkatfüggő, mint a narancsbőr vagy a terhességi csíkok. De jobb félni.

Használhatsz feszesítő krémet is, de azzal is vigyázz, csak alátámasztva a mellet lehet masszírozni, mert egyébként azzal is ellentétest hatást érsz el.

2009. máj. 11. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is csak kicsit nőtt eddig (36+0 hetes) 75B-ről 80C-t vettem most. (a C kosár kicsit még nagy)

A lényeg: otthon nem hordok sokat melltartót, mert mióta ilyen meleg van, jobb nélküle. Hangulatfüggő.

Genetikai adottság a mell megnyúlása, de arra figyelj, hogy ha viselsz melltartót, akkor az természetes anyagú legyen és merevítés nélküli. Merevítőset már csak rövid időre vegyél fel. A tejtermelés alakulása miatt nekem ezt javasolták, plusz sokat vagy otthon (?) és ha pihensz, ebben kényelmesebb.

2009. máj. 11. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én a másik oldalt képviselem. Soha nem volt kicsit a mellem és most sem az. Terhesség előtt 80-as D-t hordtam, azóta már E-s melltartót vettem. Nekem a szivacsos és merevítős változat jött be mert, azt hordtam terhesség előtt is és most is az kénylemes nekem. A sima anyagos nem is nagyon bírja megtartani. Szóval ez is olyan, hogy ahány ember annyi féle vélemény.

2009. máj. 11. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Most várom a harmadik babámat, de még szoptatom a másodikat. Szoptatós melltartót használok már 3 éve, 85B-s kell. Csak pamut, csipke nélküli, merevítő nélkül szeretem. Én is merevítőset hordtam terhesség előtt a másodiknál, de éjjel a szoptatások miatt nem lehet benne aludni, úgy nyom. Viszont melltartó kell, mert különben nem tudok használni melltartóbetétet. Még így is sokszor előfordult, hogy annyira átáztam betétestől, hogy az ágy is csurom tej lett.

A mellem a két gyerek szoptatása miatt így is megereszkedett, csíkos is lett, sajnos az én bőröm nem bírja a strapát. De hát ez legyen a legnagyobb gondom Nekem és a férjemnek! :) Csodás dolog gyerekekkel körülvéve lenni, attól az embertől, akit nagyon szeretek!

2009. máj. 11. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!