Pánikroham, pánikbetegség?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma mentem volna orvoshoz és út közbe rosszul lettem, ilyen fura érzés jött rám, mintha lezsibbadt volna az egész testem, elgyengültek a lábaim és majdnem el is ájultam, a közeli kocsmába bementem ott segítettek kihívták a mentőt.
5óra hosszát ültem a sürgősségin, vettek vért, csináltak mellkasi röntgent, minden negatív lett.
Márc 5-én megyek mellkasi ct-re.
Ez a rosszullét lehet pánikbetegség? Nagyon aggódom, szörnyű volt ez ami történt, soha nem volt ilyen, nagyon nagyon megijedtem, még most is aggódom, ugyanúgy szúr a mellkasom, bár beteg vagyok.
2019. febr. 27. 12:36
1/5 anonim válasza:
Igen, ezek eléggé pánikroham-szerű tünetek.
2/5 anonim válasza:
Lehet legyengült a szervezeted a betegségtől. Ettél, ittál elég szénhidrátot, folyadékot?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen ittam, ettem
2019. márc. 1. 10:58
4/5 anonim válasza:
Szorongas vagy panikbetegseg lehet
5/5 anonim válasza:
Én is jàrtam így, nem is egyszer.🙁 Szörnyű!!! Mai napig nem merek sétálni egyedül az úton! Mert ott jött rám tavaly nyáron és 2 ott sétáló lány hívott mentőt nekem! Szintén több óras várakozás a kórházba, aztán éjjel haza. Most vagyok túl a 6.pszihoterápián. De szerintem mèg kellesz annyi, nagyon elhanyagoltam,meg szègyelltem és sokáig nem mondtam. Magamba folytottam, magaba küzdöttem le a rohamokat! Egy idő utàn már.m nem tudtam. A leírtak alapján Neked is az van! Hallgass neten relaxàciót, autogén tréninget és tanuld meg a helyes légzéstechnikát!!! Az nagyon fontos!!! Az js fent van neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!