Az agykontrollrol mik a velemenyek?
Valoszinuleg panikbeteg vagyok, mindennapos nalam az "uss vagy fuss" erzes, bar konkret rohamom "csak" 3 volt es nem tudok semmifele lelki okra gondolni, hogy mi mardoshat belul, mert nem erzem, hogy barmi bantana. De a nap tobb mint feleben ezt a menekulesi kenyszert erzem, mintha barmelyik pillanatban ramtorhetne a roham. Nagyon rossz.
Viszont nem akarok mindenaron gyogyszert szedni ennyi idosen, es anyukamnak eszebe jutott egy ilyen opcio, ezert szeretnek erdeklodni, hogy mik a tapasztalatok az agykontrollal kapcsolatosan? Ilyen esetben hasznos lehet?
Egyaltalan hogyan kell elkepzelni egy ilyen tanfolyamot? Barki meg tudja ezt tanulni?
Miben valtozott az eletetek ez utan?
Egyaltalan a panikbetegseg legyozheto es orokre megszuntetheto? Mar nagyon el vagyok keseredve... kerlek segitsetek!
20/L
Van egy olyan betegség, hogy attól fél az ember, hogy egy kacsa bámulja?
Nem ettől félsz?
Erre sajna nem jó az agykontroll, de nekem disznóvágás után elmúlt
Eskuszom, ertekelnem a humorod, ha nem lenne komoly amit irtam.
En is hasonloan fogtam fel a dolgot, "le kell szarni mindent es kesz meg nem kell panikolni". Ja. Csak rajottem, hogy ez nem igy megy, es ezert vagyok ketsegbeesve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!