Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is volt már spontán...

Másnak is volt már spontán orgazmusa álmában?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy kétszer is volt nekem, és csak arra keltel fel, hogy fáj ott lennt, de csak pár percig, aztán elmúlt. A férjemmel nem szexeljünk, nem is maszturbálok. 6hetes vagyok, nagyon félek, hogy nem marad meg a babám. Még amúgy miért fáj egyáltalán? :(
2019. febr. 24. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Még a szex sincs tiltva ha nincsenek görcseid vagy nem vérzel. Lesz ilyen hogy fura érzés lesz szex után. Sőt lesz olyan hogy csak tüsszentesz vagy gyorsabban álsz fel és belenyilal az alhasadba. Ez teljesen normális. Nő a méhed. Néha feszít, nyilak, szúr. Akkor van baj ha erős görcseid vannak vagy vérzel.
2019. febr. 24. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is pont így volt és iszonyatosan begörcsöltem utána, ami pár perc alatt múlt el. Nekem előtte is volt már többször is álmomban orgazmusom, de akkor sosem éreztem fájdalmat, ezért én is megijedtem, de már 22 hetes vagyok, semmi baja a babámnak és ezt a pár ilyen alkalmat leszámítva nem is görcsöltem azóta sem, magnéziumot sem kell szednem. A 12. héten kaptunk a dokitól engedélyt a szexre és nagyon féltem, hogy újra görcsölni fogok az orgazmustól, de végül nem lett semmi baj.

Szóval emiatt ne aggódj! Boldog babavárást!

2019. febr. 24. 13:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vézrek, utolsó menstruáció óta egy csepp se jött. Igazából ezek a méhösszehúzódással járó apró "görcsök" El is múlnak pàr perc alatt. Voltam orvosnál, ezt elfelejtettem neki mondani. Csak petezsákot látott, de mindent rendben talált. Két hét múlva hívott vissza. Szexelni nem szexeljünk, mert félünk(bár az orvos nem tiltotta). De akkoris, várunk a 12.hétig. Csak ez a spontán orgazmus aggaszt, és a velejáró rövid fájdalom.
2019. febr. 24. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Velem most elöször fordult elö. A spontàn orgazmus, és a vele járó görcs is. Elött è Sose, illetve Sose görcsöltem szex után se. Azóta egyszer voltunk együtt a férjemmel, de már nem most, úgy a 4-5hét környékén, akkorse fájt semmi. Most nem tudom mi történhetett, de eléggé megijedtem. Köszönöm a válaszát, boldog baba várást!
2019. febr. 24. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet pont azért van ez a spontán orgazmus mert nem szexeltek a szervezeted pedig kívánná. Amúgy ha elég erős a magzat akkor nem lehet baj ha meg nem akkor mástól is el fog menni. De ti tudjátok.
2019. febr. 24. 13:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Reméljük elég Erös. Szedek femibiont egyébként.
2019. febr. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!