Minden napos orrvérzés sok véres zsepivel hol az egyik hol a másik orrlyukon spontán? 27 hetes vagyok
Néha megijedek mert nagyon sokáig tart a vérzés
és komolyan mondom mostanában olyan sokat látom a véremet amúgy rooszul voltam mimdig is tőle de mostanában kezdem megszokni mert mindennaposak ezek az orrvérzések
ki sem birok fujni mert egybol dol ki a ver
ferjem multkor nem hitt nekem kihuztam a zsepit es spriccelt..
Szia!
Nekem a rutin+c vitamin készítmény sokat segített. Természetes hajszálér szűkítő hatása van és vény nélkül kapható minden patikában. Viszont feltétlenül fordulj orvoshoz, nehogy vérnyomás probléma álljon mögötte!
Nálunk családi örökség a 30 éves korig tartó orrvérzés, fiágon öröklődik.
Egyszer kíváncsiságból gyűjtöttem egy pohárba, vajon mennyi vért veszthetek. Amennyire ömlött, nagyon meglepődtem, milyen kevés gyűlt össze. Valószínűleg riasztóbbnak látszik a helyzet, mint amilyen valójában, ezért olyan közömbösek az orvosok.
19 évesen Kelet-Németországban dolgoztam, és ott a munkahelyemen is eleredt az orrom vére. A főnököm utasított, hogy keressem fel az orvost. Elmentem, bekenték az orrom, és évekig nem vérzett utána. Van tehát megoldás valami, csak itt nem törődnek vele. Ez csak egyéni vélemény, kérlek, ne általánosíts!
Kb 1 het kell, hogy a vekony falu erek begyogyuljanak. Nekem is volt es en sem tudtam rendesen orrot fujni.
Aztan sajat magamnak kerestem megoldast. Napokig (foleg alvas elott) papirzsepi az orrba par percre, aztan nagyon ovatosan kellett kihuzni.
Az orrfujas pedig szinten nagyon ovatosan, sok nagyon gyenge fujassal sikerult.
De az 1 het letelte utan tovabbra sem eroltetve szabad.
Ja es a vitamin valoban letfontossagu. Foleg terhesseg alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!