Spontán vetélés után mikor sikerült a következő sikeres terhesség?
Decemberben volt egy spontán vetélésem, a 8.héten.
Kíváncsi vagyok,hogy akik hasonló helyzetben voltak, mikor sikerült a következő terhesség?
Mi most februárban már próbálkoztunk, ma kellett volna megjönnie, egyenlőre semmi. Pénteki teszt negatív volt.
Az előző terhességet nem várt előtt 3 nappal mutatta a teszt.
Ha van kedvetek, osszátok meg velem a történeteteket!
Köszönöm ha válaszoltok!
Nem tudom mennyire fog segíteni az én történetem,de remélem ad egy kis erőt.Kitartást nektek!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetel..
Ez az én kérdéem volt még anno,ha megnézed az utolsó oldalt,ott írtam,meg a babánk születését.
10 hetesen halt meg a baba. Nem is akartam soha többet gyereket ( (azt mondtam), sokat szenvedtem a vetélésnél, fertőzést kaptam, majdnem belehaltam. )
Rá 9 hónapra úgy maradtam fogamzásgátló mellett, rendesen szedve. Először elsirtam magam, rettegve a vetéléstől, meg féltem h beteg lesz a gyógyszer miatt. Mikor elmentem orvoshoz, 7.-héten már látták a babát. Egészséges lett, megszületett, nagyon örültem neki :-) azóta várjuk a tesót :-) 12hetes pocaklakó most :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!