Vannak módszerek, hogy gyorsabban megjöjjön a menstruáció?
Jővőhéten kellene megjönnie, viszont akkor műtenek. Ha pedig van mensi, nincs műtét.
Bármilyen módszer, ami elősegítené, hogy előbb megjöjjön létezik?
Köszönöm a válaszokat!
Biztos módszer nincs, csak olyan ami esetleg beválhat: vörösbor, meleg fürdők, rozmaringtea, sok mozgás, szex.
(De velem is volt már olyan, hogy hiába csináltam végig mind, szenteste kapartam a falat a görcsök alatt...)
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor told el azzal, hogy folyamatosan szeded a következő levéllel, és nem tartasz szünetet. Vagy megbeszéled az orvossal, hogy tegyék át a műtét időpontját.
Bár, mondjuk ez, hogy menstruáció alatt nem műtenek, ez is olyan dolog, hogy akkor azt sem műtik meg, akinek életmentő beavatkozásra van szüksége nem operálják, mert épp megvan a havija?!
A citrommal csak inkább hosszabbítod a ciklusod, ugyanis a C-vitamin vékonyítja a méhnyálkahártyát, így később válik le.
A menstruáció eltolására nagyon jó az aviva torna, de ezt előtte meg kell tanulni. Nekem, ha késik, akkor megcsinálom a meghozó gyakorlatot 15 percen keresztül és másnap reggel megjön a mensim. De ezeket a gyakorlatokat tanulni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!