Van valami, amivel nem menstruálhatok?
Undorító, utálok vele tesizni, fáj a hasam, mindig véres lesz az ágy.....
Nem akarok menstruálni. 16 éves vagyok. Ha a szüleim beleegyeznének, akkor ki lehetne vetetni a méhem?
Vagy hallottam arról az injekcióról, amitől fél évig nem menstruálnék. Hol lehet ilyet beszerezni?
Remélem a szüleid nem egyeznek bele egyik általad felsorolt variációba sem. Fogamzásgátló létezik, (injekció, tabletta), ezekkel ki lehet iktatni a vérzést hónapokra. Bónusz, hogy a foggátló gyengíti a vér mennyiségét, és a menstruációs panaszokon is enyhít, de 16 évesen még nem hinném, hogy ilyeneket alkalmaznod kellene, de te tudod.
Örülj neki, hogy egészséges vagy,és menstruálsz, más nő azért kínlódik,mert nem vérzik. (Ami betegségre utal(hat)).
Gondolom majd az életben szeretnél gyermeket is vállalni, az pedig méh nélkül érdekes lenne.
Engem nem érdekel, hogy mások hogy kínlódnak, mert nem jön meg nekik.
Ja, és nem akarok gyereket.
Nem tudok neki örülni, hogy megvan.
Te örülsz neki, amikor megjön és fáj a hasad vagy mi?
A tesi is kellemetlen, mert nem tudok úgy mozogni. Tampont pedig már próbáltam, de nem használhatok, mert tampon fobiam (nem jut eszembe a betegseg neve).
TSS a betegség neve, olvass utána.
Nem, nem imádom én sem, amikor ömlik belőlem a vér, meg fáj a hasam, de elfogadom, hogy ez az élet velejárója, és nem remegek azért, hogy ezt okvetlen (ok nélkül) megváltoztassam.
A gyermekvállalásról meg még változhat a véleményed. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!