Ti mit utáltok az egész menstruációba leginkább?
Azt, hogy vérzek és örökké cserélnem kell a tampont ez idő alatt. Nem tervezhetek úgy, mint egyébként, ha valahová elmegyünk, számít, hogy mennyi ideig maradunk, hogy van-e mosdóba menni lehetőség, hogy átázhatod esetleg, mert mondjuk elkezd váratlanul nagy mennyiség ürülni.
Ma már szerencsére nem görcsölök erősen, de egész fiatalkoromban az volt a legdurvább, többször kórházba is kerültem emiatt, olyan erős görcseim voltak. Régen azt utáltam benne a legjobban.
- az amúgy viszonylag jól kezelhető pattanásaim begyulladnak előtte néhány nappal, és másfél hétig semmi nem hat rájuk.
- nincs étvágyam, de folyamatosan ennék, főleg a csokit és a nagyon cukros dolgokat kívánom ilyenkor.
- baromi érzékeny leszek a szagokra, néhánytól erős hányingerem lesz, és utána sokáig a kedvenc ételeimet sem tudom megenni, ha valamelyik hozzávalójának a szaga ilyen hatást váltott ki.
- függetlenül attól, hogy kint 40 fok van, az első 3 napján végig fázom.
- nagyon legyengülök és fáradt vagyok, pedig rendszeresen sportolok és vitaminokat szedek.
- suliban/munkahelyen való tamponcsere...
- folyamatos félelem, hogy mi van, ha az előző tampont nem vettem ki, de már felraktam a másikat, pedig tudom, hogy kivettem
- ingerlékeny leszek, és nagyon bunkó, sokszor megbántok olyanokat, akiket nem szeretnék, és olyanokat mondok, amiket egy kicsit sem gondolok komolyan.
- nem tudok hétvégén elmenni bulizni, mert az alkohol egyből kiüt, és nem tudom elengedni magam, mert azon stresszelek, hogy időben cseréljek tampont.
- az első napokban a reggeli ébredés abból áll, hogy mozdulatlanul megpróbálok rájönni, hogy mennyire áztam át, és eljutok-e a fürdőszobáig magam után hagyott vér cseppek nélkül
- elviselhetetlen görcsök és hányinger
- fürdés közben a testemet elhagyó nagyobb darabok 😫
- amit te is írtál, hogy tüsszentés, vagy hosszabb ideig ülés után beindul a Niagara
- mindenen sírni tudok vagy meghatódok
- szinte depressziós leszek, hogy abba kell hagynom a gyógyszert egy hétig, és vár rám a pokol :)
Hányinger.
Hasgörcs.
Fejgörcs.
Lábfájdalom.
Derékfájdalom.
Bőrfájdalom.
Ingerlékenység.
Véres bugyi-lepedő.
Véres törölköző.
Nincs szex.
Mértéktelen étvágy.
41 vagyok... alig várom, hogy el múljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!